Güncellenen Seat Arona Görüntülendi

Ototeknikveri     14 Mart 2021 04:49

Güncellenen Seat Arona'da görsel olarak pek bir şey değişmemiş gibi ancak testlerde yakalanan bu fotoğraflarda başka birkaç önemli nokta var.

Güncellenen Seat Arona Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Casus fotoğrafçılar Ocak ayında güncellenmiş Arona'nın görüntülerini ilk yakaladıklarında, revizyonun küçük stil değişiklikleri getireceği anlaşılmıştı. Bu değişiklikler, Arona'yı Seat Ateca ile tanıtılan tasarım diline uygun hale getirecek.

 

Ana değişiklikler ön tamponun alt yarısına doğru görünüyor. Her iki tarafta da yeni gibi görünen (muhtemelen emitasyon) hava girişleriyle revize edilmiş bir alt ızgara görüyoruz. Peki sis lambaları nerede duracak?

 

Tamponun ortasına daha yakından bakın: İki yuvarlak görünümlü kamuflajlı kesik farların ve geçici LED ışık çubuğu arasında konumlanmış. Biraz sıra dışı olsa da sis lambaları burada yer alabilir.

 

Arkaya doğru ilerlediğimizde güncellenmiş Arona, Seat ailesinin geri kalanında bulunan bir desene sahip yeni arka farlara sahip olacak. Revize edilmiş egzoz boruları ve yeni, işlevsel olmayan arka difüzör değişiklikleri tamamlanıyor.

 

İç mekan açısından küçük güncellemeler bekleniyor. Görsel olarak çok fazla değişiklik gelmese de, Arona muhtemelen yenilenmiş bir arayüzle güncel yazılım kullanacak. Eklenen döşeme renkleri ve farklı yüzeyler, ortamı hafif de olsa canlandıracak.

 

Merak edilen bir şey de, sunulan Arona'nın bir tür elektrikli versiyonunu görüp görmeyeceğimiz. Muhtemelen 48 voltluk bir yarı hibritin eklenmesiyle, benzinli motor serisinin esasen değişmeden kalmasını bekliyoruz. Dizel seçeneğinin devam edip etmeyeceğinden tam olarak emin değiliz, ancak yine de Avrupa pazarı için dizel düşünülebilir.

Son Güncelleme : 14 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo