Alpha'nın Yeni Wolf Elektrikli Pickup'ı Gelecekten Fırlamış Gibi

Ototeknikveri     14 Mart 2021 07:58

Şirketin büyüyen araç yelpazesinde dördüncü model olan Alpha Wolf, küçük işlerden daha fazlasını idare edebilen bir elektrikli kamyonet.

Alpha'nın Yeni Wolf Elektrikli Pickup'ı Gelecekten Fırlamış Gibi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tasarım, markanın diğer elektrikli modellerinin estetik detaylarını takip ederken, kutu şeklindeki genel biçimi ve aksesuarlarıyla da 1980'lere bir selam göndererek Marty McFly’nin 1985 model Toyota SR5 kamyonetini akla getiriyor.

 

Küçük pickup, Şubat ayında tanıtıldığını hatırlayabileceğiniz JAX ile aynı platforma dayanıyor. Alpha, Wolf'un 75-85 kWh'lik bir pil paketi ile donatılabileceğini ve bunun araca tahmini 458 km menzil kazandırabileceğini söylüyor. Motorlar ön tekerleklere veya tüm tekerleklere güç sağlayabilir.

 

Araç 4.775 mm uzunluğunda, 1930 mm genişliğinde ve 1676 mm yüksekliğinde. Bu boyutlara karşın 1.3 ton gibi makul bir çekme kapasitesine sahip olacak. Ayrıca araç 6.2 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor.

 

Yalnızca iki koltuğa sahip aracın uzunluğunun çoğunu kasa kaplıyor (1.651 mm uzunluğunda, 1.498 mm genişliğinde ve 406 mm derinliğinde). Kasanın depolama kapasitesi 976 litre. Ön kısımda da ufak bir bagaj var.

 

Görüntülerde, kamyonetin kasasını kaplayan büyük bir güneş paneli dikkat çekiyor. Bu özellikle ilgili resmi ayrıntılar şimdilik yetersiz olsa da, bunun özellikle yerleşim yerlerinden uzaktayken pili biraz şarj etmeye yardımcı olacağını varsayabiliriz.

 

Wolf, iç mekanda Alpha’nın diğer kreasyonlarına çok benziyor. İç kısım derli toplu ancak modern ve tablet tarzı bir bilgi-eğlence ekranına ve direksiyon simidinin arkasında dijital bir gösterge paneline sahip. Alpha, elektronik cihazlarınız için çok sayıda şarj portunun yanı sıra eşyalarınız için bol miktarda depolama vaat ediyor.

 

En uygun fiyatlı elektrikli kamyonetlerden biri

Fiyatlar 36.000 $ 'dan başlayacak ve 46.000 $' a kadar varacak. Bu, 38.000 - 48.000 $ arasında fiyatlandırılan JAX CUV'den daha düşük, ancak 32.000 $ 'dan başlayan standart Ace coupe'den daha yüksek. Her durumda, Kuzey Amerika pazarındaki en ucuz elektrikli kamyonetlerden birisi olacak.

 

Alpha Wolf için rezervasyonları kabul ediyor ancak teslimatların tam olarak ne zaman başlayacağı biraz belirsiz.

Son Güncelleme : 14 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo