Skoda, 120. Yılını Fabia Rally2 Evo Edition 120 ile Kutluyor

Ototeknikveri     16 Mart 2021 09:57

Burada gördüğünüz, Fabia'nın mevcut neslin vedası olarak hizmet etmesi amaçlanan güçlendirilmiş bir versiyonu değil, Skoda’nın ralli arabasının yükseltilmiş bir versiyonu.

Skoda, 120. Yılını Fabia Rally2 Evo Edition 120 ile Kutluyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fabia Rally2 Evo Edition 120, Çek otomobil üreticisinin yarış pistlerindeki 120. yıldönümünü kutluyor. Halihazırda müşterilere sunulan model, Skoda Motorsport tarafından yalnızca 12 adet yapıldı, 2021 Fabia Rally2 Evo için sunulan teknik güncellemelerin çoğunu barındırıyor ve ek donanımlarla tamamlanıyor.

 

Özel dış görünüm, yeşil magnezyum tekerlekler ve ekstra LED ışıkların yanı sıra, araç kişisel eşyalar, aletler, yedek parçalar ve diğer ekipmanlar için saklama alanları ve ağlara sahip. Aynı zamanda içme suyu için deve çantaları, araba sıvıları için şişeler, kayışlar ve tutucular ve ayrıca iki monitör için üretim numarasını ve benzersiz karşılama ekranlarını gösteren özel bir plaka bulunuyor. Paketi bir sırt çantası ve yarışçının 1:18 ölçekli modeli tamamlıyor.

Skoda Motorsport başkanı Michal Hrabanek, "Sınırlı üretim Skoda Fabia Rally2 Evo Edition 120, 2021 için güncellenmiş arabanın her şey dahil versiyonu. Bu iyileştirilmiş paketle, şampiyonluk kazanan otomobilimizin daha da geliştirilmiş bir versiyonunu sunmakla kalmıyoruz. Ayrıcalıklı özellikleri ile sınırlı Edition 120 aynı zamanda gerçek bir koleksiyon aracıdır." diye konuştu.

 

2021 için normal Fabia ralli arabasına getirilen değişikliklere gelince, bunlar arasında geliştirilmiş bir ara soğutucu, optimize edilmiş egzoz manifoldu, yeni valf zamanlaması, elektronik haritalama için yeni kurulum ve yanma odasında daha iyi gaz değişimi ve karışım hazırlığı yer alıyor. Modlar, yakıt kalitesine bağlı olarak güç çıkışını 3 HP (3 PS / 2 kW) artırarak 287 HP'ye (291 PS / 214 kW) çıkarıyor.

 

Ayrıca, tüm yüzeylerde daha fazla çekiş için yeni kalibre edilmiş amortisörler, daha güçlü bir arka aks alt şasisi ve orijinal olarak yalnızca asfalt kullanımı için onaylanmış arka frenler için özel bir soğutma cihazı geliyor. Direksiyon simidi düğmeleri yeniden düzenlendi ve kriko montajı yeniden tasarlandı, böylece mürettebatın konforu artırıldı. Tüm yükseltmeler resmi olarak onaylanmış.

 

Müşterilere, ralli otomobilini, yüksek ortalama hıza sahip rallilere uygun hale getiren, azami hızı 202 km / saate yükselten daha uzun vites seti ve düşük yol tutuşlu yüzeyler için hem yolda hem de yarışta kullanılabilen üçüncü bir diferansiyel sunuluyor.

Son Güncelleme : 16 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo