Hindistan'a Özel 2021 Skoda Kushaq Haziranda Çıkacak

Ototeknikveri     18 Mart 2021 06:48

Skoda, Hindistan'ın birkaç yıl içinde dünyanın üçüncü büyük otomobil pazarı olmasını bekliyor ve bu pastadan daha büyük bir parça istiyor. Sonuç olarak, Hindistan için özel olarak tasarlanmış, geliştirilmiş ve inşa edilmiş küçük bir crossover olan Kushaq modelini tanıttılar.

Hindistan'a Özel 2021 Skoda Kushaq Haziranda Çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hem Skoda hem de Volkswagen Grubu için yeni bir sayfayı temsil eden model, Skoda tarafından Hindistan için uyarlanan yeni MQB-A0-IN platformu üzerine inşa edilen ilk model oldu ve Haziran ayında piyasaya sürülecek. Müşteri teslimatları bir ay sonrasında başlayacak.

 

Boyutlar ve aktarma organları

Skoda’nın Hindistan’daki üçüncü yüksek binişli modeli olarak daha büyük Karoq ve Kodiaq'ın arasına katılan Kushaq, 4,221 mm uzunluğunda, 1,760 mm genişliğinde ve 1,612 mm yüksekliğinde. Otomobil üreticisinin segmentin en uzunları arasında olduğunu iddia ettiği aks mesafesi 2.651 mm. Aracın 188 mm yerden yüksekliği ve arkada 385 litre bagaj alanı da dikkat çekiyor.

 

Kushaq, 115 PS (113 HP / 85 kW) güç çıkışı ve 175 Nm tork üreten 1.0 litrelik TSI ve 150 PS (148 HP / 110 kW) güç çıkışı, 250 Nm tork sunan 1.5 litrelik TSI motor ile sunulacak. Daha küçük motor, altı ileri manuel veya altı ileri otomatik şanzımanla sunuluyor ve daha büyük seçenek altı ileri manuel veya yedi vitesli bir DSG ile eşleştirilmiş olarak geliyor. Tüm modeller önden çekişli olduğundan isteğe bağlı dört çekişli sürüş sistemi yok.

 

Dış tasarım

Otomobilin genç görünümlü dış cephesine dikkat çekici kaput, her iki tarafta iki aydınlatma ünitesiyle çevrili geniş ızgara ve keskin kenarlı ve büyük alt hava girişlerine sahip tampon hakim. Ön çamurluklardan büyük L şeklindeki arka lambalara kadar kapılar boyunca uzanan iki paralel çizgi bulunuyor. Üst kısma monte edilmiş bir spoylere sahip bagaj kapağı, "Skoda" ve "Kushaq" logolarını sergiliyor ve ön tamponda ve arka difüzörde de bulunan gümüş detaylarla süslenmiş.

 

Giriş seviyesi Active, kapaklı 16 inç çelik jantlara otururken, Ambition ve Style sırasıyla 16 ve 17 inç alaşım jantlara sahip olacak. Müşteriler, Hindistan'daki Kushaq'a özel Bal Portakal ve Tornado Kırmızısı ile birlikte, Şeker Beyazı, Karbon Çelik ve Yansımalı Gümüş dahil olmak üzere beş dış cephe boyası arasından seçim yapabilecekler.

Kabin

Beş yetişkine kadar oturma alanı sunan Kushaq’ın iç mekanı, çok sayıda saklama alanıyla son derece pratik. Sınıfına bağlı olarak, gösterge panelinin ortasında 7 veya 10 inçlik (daha üst donanım seviyelerinde) bir dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi bulunuyor. Bunlar ayrıca kısmen deri döşeme, dokunmatik klima kontrol paneli (giriş seviyesinde standart klimaya sahip), havalandırmalı ön koltuklar, elektrikli sunroof, ortam aydınlatması, otomatik karartmalı dikiz aynası ve anahtarsız giriş ile sunulacak.

 

Skoda’nın uzaktan araç erişimi, akıllı telefonlar için kablosuz şarj, Wi-Fi erişim noktası, Bluetooth, USB soketleri ve diğerlerine sahip Connect hizmetleri de mevcut olacak.

 

Güvenlik donanımı

Skoda'ya göre, 2021 Kushaq altı hava yastığı, elektronik denge sistemi, çoklu çarpışma freni, yokuşta kalkış yardımı, yağmur algılamalı ön cam silecekleri ve alacakaranlık algılayan farlar, geri vites kamerası, ön ve arka park sensörleri, lastik basıncı izleme sistemi ve seyir kontrolü ile gelecek.

Son Güncelleme : 18 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo