Yeni Dacia Sandero, Akıllı Telefonunuzu Entegre Bir Bilgi-Eğlence Sistemine Dönüştürüyor

Ototeknikveri     24 Mart 2021 10:56

Hemen hemen tüm yeni arabaların içinde en az bir ekran bulunurken, en son Dacia Sandero, sürücünün akıllı telefonunu gerçek bir bilgi-eğlence sistemine dönüştürerek deneyimi daha kullanıcı dostu hale getiriyor.

Yeni Dacia Sandero, Akıllı Telefonunuzu Entegre Bir Bilgi-Eğlence Sistemine Dönüştürüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Media Control olarak adlandırılan giriş seviyesi, kişiselleştirilebilen özel uygulamanın indirilmesiyle başlıyor ve kullanıcıların en sevdikleri özelliklere ve sık görüşülen kişilere kısayollar oluşturmalarına olanak tanıyor. Sürücüler daha sonra akıllı telefonlarını Bluetooth aracılığıyla araçla eşleştiriyor ve kontrol panelinin ortasındaki evrensel yuvaya yerleştiriyor.

 

Entegre sistemin yerini alan uygulama, navigasyon, radyo, müzik, telefon görüşmeleri, ses tanıma ve hatta yolculuk bilgisayarı gibi olağan işlevlere erişim sağlıyor ve metin mesajlarını Android'de yüksek sesle okuyabiliyor. Bu özellik yakında iOS cihazlara da gelecek. Dahası, uygulama müzik parçalarını, radyo istasyonlarını değiştirmeyi, sesi açıp kapatmayı ve aramaları cevaplamayı ve kapatmayı kolaylaştıran direksiyon simidi düğmeleriyle de uyumlu.

Dacia, sistemin bir "unutulmuş telefon" uyarısı ve "arabama git" işlevi içerdiğini ve "park yerlerini bulmayı kolaylaştırdığını" söylüyor. Sürücüler kenetlenme istasyonunu kullanmak istemezlerse, bu kısım bir kapağın altında kayboluyor.

Dacia yöneticilerinden Nicolas Legros sistemle ilgili "Media Control tam bir multimedya sistemidir, bir radyo, iki hoparlör, bir USB bağlantı noktası, Bluetooth bağlantısı, direksiyon kontrolleri ve her şeyden önce gösterge panosuna entegre bir akıllı telefon yerleştirme istasyonu içeriyor. Projenin en başından itibaren bu bağlantı istasyonu, gösterge panelinin tasarımına gerçek anlamda entegre edildi. Müşterilerimiz için konfor ve ergonomi garantisi veriyor." diye konuştu.

Son Güncelleme : 24 Mart 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo