2021 Cupra Born Buz Üzerinde Oynarken Poz Verdi

Ototeknikveri     08 Nisan 2021 01:02

Cupra, Born'un son test aşamasına girdi. Elektrikli hatchback, Kuzey Kutup Dairesi'ne yakın bir yerde, donmuş bir göl üzerinde sürüklenerek cesaretini kanıtlarken görüntülendi.

2021 Cupra Born Buz Üzerinde Oynarken Poz Verdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mayıs ayının başında piyasaya sürülmeden önce, markanın mühendisleri otomobili amortisörlerden bataryaya ve havalandırma ve klima sistemine kadar her yönü kapsayan, gezegendeki en düşük sıcaklıkların bazılarında 1000'den fazla teste tabi tutacaklar. Otomobilin havalandırma ve klima sistemi, zorlu iklimde düzgün çalışmasını sağlamak için 3D yazıcılar gibi en son teknolojileri kullanıyor.

 

Volkswagen ID.3'ün daha genç bir tasarıma sahip kardeş modeli olan Cupra Born, yılın ikinci yarısından itibaren Almanya'daki Zwickau fabrikasında kardeşiyle birlikte üretime girecek. ID.3 Pro S'nin 77 kWh pilini kullanacak ve bu da ona toplamda yaklaşık 500 km (310 mil) menzil sağlayacak. Pil takımının, arkadan çekişli modelde 201 hp ürettiği söylenen bir elektrik motoruna güç vermesi bekleniyor ve daha sonra daha sportif versiyonlar piyasaya sürülecek.

Performans, Porsche'nin overboost özelliğine benzer bir "güçlendirme" işlevi ile geliştirilecek ve bu, ona sınırlı bir süre için daha fazla güç çıkışı verecek. Dahası, ID.3'e kıyasla daha ilgi çekici bir sürüş için Dinamik Şasi Kontrolü spor süspansiyona sahip olacak.

Son Güncelleme : 08 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo