2021 Skoda Octavia SportLine Serisine Katıldı

Ototeknikveri     12 Nisan 2021 01:46

Skoda, Octavia'nın içte ve dışta görsel güncellemeler getiren ve çeşitli benzinli, dizel, yarı hibrit, plug-in hibrit ve CNG motorlarla sipariş edilebilen SportLine versiyonunu tanıttı.

2021 Skoda Octavia SportLine Serisine Katıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil liftback ve station wagon gövde stillerinde mevcut, markanın serisindeki diğer SportLine modellerine katılıyor ve parlak siyah bir ızgara, apron ve difüzöre sahip. Arkadaki "Skoda" ve "Octavia" logoları, standart 17 inç jantlar ve isteğe bağlı 18 ve 19 inç setler de siyah renkte. Ön çamurluklardaki "SportLine" amblemleri görünümü tamamlıyor.

 

Yeni Octavia SportLine, Style donanım seviyesi ile RS arasında konumlanacak. Otomobil piyano siyahı dekoratif şeritleri ve gösterge paneli için kumaş kaplamasıyla eskisinden ilham alan bir kokpite sahip. ThermoFlux döşemeyle sarılmış ön koltuklarda entegre koltuk başlıkları ve ekstra yan destekler bulunuyor ve "SportLine" rozetli çok işlevli üç kollu direksiyon simidi, "Octavia" yazan ön kapı eşiklerinin yanı sıra tasarıma katkıda bulunuyor.

Müşteriler bunu Dinamik Şasi Kontrolü, Çarpışma Önleme Asistanı, Dönüş Asistanı, devrilme fonksiyonuna sahip Mürettebat Koruma Asistanı ve ön koltuklar arasında merkezi hava yastığı ile daha da geliştirebiliyorlar.

Octavia SportLine, isteğe bağlı olarak 7 ileri DSG şanzıman ve yarı hibrit teknolojisiyle sunulan 150 PS (148 HP / 110 kW) 1.5 litre TSI benzinli motor ve 190 PS (187 HP / 140 kW) 2.0 litre TSI motorla geliyor. Motor standart DSG şanzıman ve dört çekişli sürüş sistemiyle eşleşiyor. 2.0 litre TDI dizel üç farklı güç çıkışına sahip: 115, 150 ve 200 PS. Buna üst versiyonda standart ve orta versiyonda opsiyonel dört çekişli sürüş eşlik ediyor. 204 PS (201 HP / 150 kW) plug-in hibrit ve 130 PS (128 HP / 86 kW) CNG seçenekleri de mevcut.

Son Güncelleme : 12 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo