Hyundai Alcazar Hindistan'da Görücüye Çıktı

Ototeknikveri     12 Nisan 2021 02:42

Hyundai, tamamen yeni premium crossover Alcazar'ı Hindistan'da tanıttı.

Hyundai Alcazar Hindistan'da Görücüye Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Creta'ya dayanan model, alan ve performansı güvenlik ve teknolojiyle birleştiren birinci sınıf bir SUV olarak nitelendiriliyor.

 

Creta ile benzerlikler, her iki modelin de benzer kaporta ve renkli C sütunu aksanlarına sahip olması nedeniyle açıkça görülüyor. Bununla birlikte, Alcazar, revize edilmiş bir ızgara ve benzersiz aydınlatma üniteleri ile ayırt ediliyor. Model ayrıca aks mesafesi 150 mm uzatıldığı için Creta'dan önemli ölçüde daha uzun.

 

Alcazar, artırılmış boyutları sayesinde altı ve yedi yolcu oturma konfigürasyonları sunuyor. Hyundai ayrıca ikinci sıra koltukların kaydığını, ikinci sırada kaptan koltuklarıyla donatılmış modellerin ise segmentte ilk kez bir arka orta konsol sunduğunu belirtti.

Hyundai, iç mekan hakkında fazla bir şey söylemedi, ancak büyük ölçüde Creta'dan taşınıyor gibi görünüyor. Bu, bir dijital hız göstergesi, 10,25 inç bilgi-eğlence sistemi ve kablosuz bir akıllı telefon şarj cihazı bekleyebileceğimiz anlamına geliyor.

Kaputun altında, altı ileri manuel ve altı ileri otomatik şanzımanlara bağlanabilen iki farklı motor olacak. 2.0 litrelik benzinli motor, 157 hp (117 kW / 159 PS) güç çıkışı ve 191 Nm tork üretiyor ve bu donanımla crossover 10 saniyeden kısa sürede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor.

Müşteriler ayrıca 113 hp (85 kW / 115 PS) güç çıkışı ve 250 Nm tork üreten 1.5 litrelik bir dizel motoru da seçebiliyor. Çok yavaş olsa da Hyundai, bu seçeneğin segmentinin en iyi yakıt verimliliğini sunduğunu söyledi.

Son Güncelleme : 12 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo