Yeni Audi A7 L Sportback Şangay'da Gözleri Üzerine Çevirdi

Ototeknikveri     21 Nisan 2021 09:02

2021 Audi A7 L'nin prömiyeri Şangay Otomobil Fuarı'nda yapıldı ve beklediğimiz gibi, araç standart A7 Sportback'in sedan versiyonu.

Yeni Audi A7 L Sportback Şangay'da Gözleri Üzerine Çevirdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni model SAIC ortak girişimi aracılığıyla geliştirildi ve adından da anlaşılacağı gibi, lüks otomobilin uzun aks açıklığına sahip bir versiyonu. Bunu akılda tutarak, aks mesafesi 98 mm artış ile 3026 oldu. Bu, A7 L'nin toplam 5076 mm uzunluğunda olduğu anlamına geliyor.

 

A7 L'yi bir sedana dönüştürürken, Audi sadece ihtiyaç duyduğu şeyi değiştirdi, bu da stil ince ayarlarının biraz farklı çatı, daha uzun ikinci sıra yan camlar ve yeni bir bagaj kapağıyla sınırlı olduğu anlamına geliyor. Ayrıca belirgin bir dudak spoyleri ve yeni LED grafiklere sahip ince ayarlı arka farlar da var.

 

Audi, ilk olarak A7 L'yi Çin'in her yerine First Edition versiyonunda satacak. Bu versiyon standart olarak havalı süspansiyonla birlikte geliyor ve aynı zamanda bu boyuttaki bir araç için son derece önemli olan dört tekerlekten çekiş özelliğine sahip. Üretim 1000 adetle sınırlı olacak ve 335 hp güç çıkışı ve 500 Nm tork sağlayan yarı hibrit teknolojisine sahip Audi'nin 3.0 litrelik turboşarjlı V6 motoru sunulacak. Dört çekişli yarı hibrit sürüşe yedi vitesli çift debriyajlı otomatik şanzıman eşlik edecek.

 

Araç, SAIC-VW ortak girişimi aracılığıyla Şangay'daki yenilenmiş bir fabrikada bu yılın sonundan itibaren üretilecek. First Edition'ın 3.0 litrelik yarı hibrit sistemine ek olarak, Audi'nin 2.0 litrelik turbo şarjlı dört silindirli motorlu bir A7 L'yi de sunması bekleniyor.

Son Güncelleme : 21 Nisan 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo