Honda Endonezya'da N7X Çok Amaçlı Crossover Konseptini Tanıttı

Ototeknikveri     06 Mayıs 2021 12:16

Bugünlerde diğer birçok üretici gibi, Honda da bir crossover ile bir minivan (veya MPV) arasındaki çizgiyi bulanıklaştıran N7X adındaki kendi büyük aracını tanıttı.

Honda Endonezya'da N7X Çok Amaçlı Crossover Konseptini Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Asya-Pasifik pazarı için tasarlanan 7 koltuklu konsept, bu hafta Endonezya'nın Jakarta kentinde düzenlenen bir etkinlikte tanıtıldı. Honda'nın ABD'deki Civic Sedan'da yaptığı gibi, N7X, AutonetMagz'e göre Ağustos ayında tanıtılacak olan yeni bir üretim aracının ön gösterimini yapan, üretime yakın bir konsept.

Yeni araç BR-V'nin halefi olacak ve Honda, bir MPV ve bir SUV'nin en iyi özelliklerini birleştirdiğini söylüyor.

Şirket, "N7X, bir SUV’nin çok yönlülüğü ve tarzıyla birlikte bir MPV’nin üstün konforunu ve ferahlığını sunuyor" dedi.

Bu, güçlü, dik bir ızgara, belirgin gövde hatları, koyu renkli plastik çamurluk koruyucuları ve dikey bir bagaj kapağı anlamına geliyor. Bu arada, Honda, üretim otomobilinin birinci sınıf kalite ve malzemeler sunacağını vaat ediyor.

PT Honda Prospect Motor başkanı Takehiro Watanabe, "N7X, 7 koltuklu bir otomobilin nasıl olması gerektiğine dair bir konsepttir, sadece mükemmel bir sürüş kabiliyeti sunmakla kalmaz, aynı zamanda tüm yolcular için birinci sınıf konfor ile gönül rahatlığı sağlar. Kategoriyi ve sürüş heyecanını yeniden tanımlayacak bir konsept olarak Endonezya'da N7X konseptinin dünya prömiyerini yapmaktan gurur duyuyoruz." dedi.

Güç aktarma organları henüz açıklanmadı, ancak BR-V, sırasıyla 118 hp ve 99 hp üreten 1.5 litrelik dört silindirli benzinli veya dizel motor ile sunulmuştu. Bunlara altı ileri manuel veya CVT şanzıman eşlik ediyordu.

N7X, 6 Haziran'a kadar Jakarta'daki Senayan Park Alışveriş Merkezi'ndeki Honda by Dream Cafe'de sergilenecek.

Son Güncelleme : 06 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo