Yeni Dacia Logan MCV Testlerde Görüntülendi

Ototeknikveri     09 Mayıs 2021 10:14

Bu yılın başlarında ilk kez fotoğraflanan, yeni nesil Dacia Logan MCV küçük station wagon için bir prototip, kuzey Avrupa'da buzlu ortamda test edilirken tekrar görüntülendi.

Yeni Dacia Logan MCV Testlerde Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bunun sağdan direksiyonlu bir model olmasının ötesinde, station model, gövdeyi ve arka camları kaplayan bol miktarda kamuflajla neredeyse öncekiyle aynı görünüyor. Araç, tasarımını tanıtıma kadar gizli tutmayı amaçlayan bazı plastik kaplamalara da sahip.

 

Yine de, muhtemelen biraz değiştirilmiş bir ızgarayla 2020 Logan sedan ile aynı ön kısım tasarımına sahip olmasını bekliyoruz. Aynısı, MCV'nin gösterge paneli ve bilgi-eğlence sistemini Dacia'nın en yeni dört kapılı modeli ile paylaşmasıyla iç mekanda da geçerli olacak.

 

Motor serisi, daha kısa tavanlı versiyondan alınacak ve seri 65 PS (64 HP / 48 kW) güç çıkışına sahip, 1.0 litrelik üç silindirli atmosferik motor ile başlayacak. Ayrıca 90 PS (89 HP / 66 kW) turboşarjlı üç silindirli benzinli motor ve 100 PS (99 HP / 74 kW) güç çıkışı ile bir benzinli / LPG'li seçenek de dahil edilecek. Şanzıman seçenekleri, seçilen motora göre değişiklik gösterecek ve beş ileri manuel, altı ileri manuel ve bir CVT şanzıman içerecek.

 

Muhtemelen 2021 Dacia Logan MCV yıl sonundan önce tanıtılacak.

Son Güncelleme : 09 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo