2022 Kia Sportage Son Casus Fotoğraflarında Kamuflajı Azalttı

Ototeknikveri     11 Mayıs 2021 10:46

Yeni nesil Sportage, selefine neredeyse hiç benzemeyecek ve tanıtım tarihi yaklaştıkça Kia prototiplerin kamuflajını azaltıyor.

2022 Kia Sportage Son Casus Fotoğraflarında Kamuflajı Azalttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Casus fotoğrafçılar geçtiğimiz günlerde Sportage'ın Nurburgring görüntülerini çekti ve dış kısım hala siyah beyaz kamuflajla kaplıydı. Bunlar son aylarda Güney Kore'de görülen prototiplerle aynı siyah gövde kaplamasına sahip değildi. Aracın genel şeklini bu kez daha iyi anlayabiliyoruz.

 

Bu casus fotoğraflarda fark edilmese de, Kia'nın yeni Sportage'ı şık LED gündüz sürüş ışıkları ile tamamlanmış radikal yeni farlarla donatacağını biliyoruz. Ayrıca, bu prototipte kısmen görülebilen markanın kaplan burnu ızgarasının büyütülmüş bir versiyonuna da sahip olacak.

 

Diğer yerlerde, revize edilmiş ön cepheyi güzel bir şekilde tamamlayan ön tekerlek kemerleri ve kaputta şık ve agresif kırışıklıklar görebiliriz. Yanlara gelince, kapılar boyunca uzanan belirgin kırışıklıklar var, arkada ise belirgin bir tavan spoyleri var. Son olarak arka farları kamuflaj kaplasa da öndekiler kadar çarpıcı bir tasarıma sahip LED üniteler olacağını biliyoruz.

 

Henüz yeni Sportage'ın iç mekanını görme fırsatımız olmadı, ancak dış tasarımda yapılan köklü değişiklikler göz önüne alındığında, kabinin de yeni bir dijital gösterge paneli ve bilgi eğlence sistemini içerecek önemli değişikliklere uğramasını bekliyoruz. Bunlar bazı donanım seviyelerinde ya da tümünde yer alabilir.

Son Güncelleme : 11 Mayıs 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo