2022 Kia Sportage Radikal Dış ve İç Değişikliklerle Geliyor

Ototeknikveri     02 Haziran 2021 12:14

Kia, Temmuz ayında Kore'de tanıtılacak yepyeni 2022 Kia Sportage'ın üç teaser resmini yayınladı.

2022 Kia Sportage Radikal Dış ve İç Değişikliklerle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yakın zamanda çekilen casus fotoğraflar, yeni Sportage'ın öncekilerden hiçbirine benzemeyeceğini ortaya koydu ve bu teaser resimleri de bunu doğruluyor. Aracın Kore'deki küresel lansmanından sonra Kia, Eylül ayında özel bir Avrupa versiyonunu tanıtacak.
 

Yeni Sportage, Kia'nın Opposites United tasarım dilini içeriyor. Ön uçta, bu teaser görüntülerinden birinde de olan cesur LED gündüz farlarına sahip bir dizi çarpıcı farla birleştirilen siyah bir ızgara sunulacak. Ayrıca yeni Sportage'ın beklediğimizden çok daha ilgi çekici LED stop lambalarıyla tamamlanan arka kısmına da bir bakış atabiliyoruz. Bunlarla birlikte güçlü bir omuz çizgisi ve ince bir tavan spoyleri de görülüyor.
 

Bir teaser görüntüsü, tamamen elektrikli Kia EV6'ya benzer şekilde dijital gösterge grubunu ve bilgi-eğlence ekranını kapsayan tek bir kavisli cam bölme içeren yeni Sportage'ın iç mekanını yansıtıyor.

Kia'nın Global Tasarım Merkezi yöneticisi Karim Habib yaptığı açıklamada, "Doğanın modernlikle buluştuğu bir noktada yarattığımız felsefeden ilham alan yeni Sportage, maceracı ancak çağdaş bir dış cephe ve güzel bir şekilde ayrıntılı ve öncü bir iç mekan ile tasarım normlarına meydan okuyor. Yeni Sportage ile sadece bir adım ileri gitmek istemedik, bunun yerine SUV sınıfında tamamen farklı bir seviyeye geçmek istedik." dedi.

Kia, önümüzdeki haftalarda 2022 Sportage hakkında daha fazla ayrıntı yayınlayacak.

Son Güncelleme : 02 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo