Ford, Hayranlarına Yeni Sınırlı Üretim Bir Puma ST Tasarlayıp Adlandırma Şansı Veriyor

Ototeknikveri     02 Haziran 2021 09:31

Ford, hayranlarını Puma ST'nin yakında çıkacak bir özel sürüm versiyonunu tasarlamaya ve adlandırmaya yardım etmeye çağırıyor.

Ford, Hayranlarına Yeni Sınırlı Üretim Bir Puma ST Tasarlayıp Adlandırma Şansı Veriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

1 Haziran ile 10 Haziran arasında Twitter ve Instagram kullanıcılarına Puma ST'nin sınırlı sayıda üretilen versiyonu için bir dizi tasarım özelliği seçme fırsatı verilecek.
 

Ford, hayranlarının aracın boyası, çıkartmaları, fren kaliperleri ve emniyet kemeri dikişleri gibi temel özelliklere karar vermesine izin veriyor. Ayrıca hayranlar, logolu veya logosuz bir dış cephe arasında seçim yapabilecek ve özel sürüm modelin adına karar verme olanağına sahip olacak. SUV'nin nihai özellikleri 18 Haziran'da açıklanacak.
 

Ford Avrupa Tasarım Direktörü Amko Leenarts, yeni Puma ST özel sürümü için “Ford Performance hayranlarımızın araçlarının kullandıklarındaki performans kadar iyi görünmesini istediklerini biliyoruz ve müşterilerimizin en çok neyi sevdiklerini keşfetmenin, onları sürücü koltuğuna oturtmaktan ve otomobilimizin görünümü hakkında önemli kararlar vermelerine izin vermekten daha iyi bir yolu yoktur.” dedi. Yönetici “Bu, insan merkezli tasarım eylem halinde ve son versiyonun nasıl olacağını görmek için sabırsızlanıyoruz. Gerçek olanı yolda görmek büyük bir heyecan olacak.” diye ekledi.

Ford, hayranlarının araçlarından birinin tasarımına katkıda bulunmasına ikinci kez izin veriyor. Geçen yıl, Ford hayranları Team Fordzilla P1 konseptinin konfigürasyonu için oy kullanabilmişti.

Son Güncelleme : 02 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo