Kia Güncellenen ProCeed'in İç Mekanını İlk Kez Gösterdi

Ototeknikveri     06 Haziran 2021 05:19

2018'de tanıtılan Kia'nın Ceed serisi, pratik aile otomobilinin birçok versiyonu kamuflajlı bir şekilde test edildiğinden, şimdiden bir güncelleme için şekillendiği anlaşılıyor. Bir kez daha, casus fotoğrafçılar yenilenen ProCeed'in hem içeriden hem de dışarıdan görüntülerini yakalayabildi.

Kia Güncellenen ProCeed'in İç Mekanını İlk Kez Gösterdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni station wagon, kendilerini bir SUV'a bırakmamayı tercih edenler için, sunulduğu pazarlarda popüler bir aile arabası seçimi.

Yeni ProCeed, Mercedes-Benz CLS ve Kia'nın kendi Stinger'ının ipuçlarıyla neredeyse gözyaşı damlasını andıran stili desteklemeye devam ediyor.

Dış tasarımın en dikkate değer iki değişikliği ızgara ve farlarda. Izgara, daha kalın bir çevre ile daralan bir orta bölüme sahip, bunlar daha belirgin ve daha agresif görünmesini sağlayan iki özellik.

Farlar, Porsche'yi taklit edecek bir tarzda, her iki tarafında dört nokta bulunan yeni konumlandırılmış LED gündüz ışıklarına sahip.

Kırmızı vurgulu orta ekleriyle ön tampon, test edilen otomobilin bir GT olduğunu düşündürüyor. Mevcut GT ile karşılaştırıldığında, tampondaki alt hava girişi daha dar ve agresif bir şekilde eğimli çevrelere sahip.

ProCeed en son görüntülendiğinde, Kia'nın alaşım jant kapaklarında gururla sergilenen yeni logosunu taşıyordu. Bu sefer tüm logolar kaldırılmış ve hatta iç çekimlerde bile logolar eksik ya da bantlanmış gibi görünüyor. Ancak bu noktada makyajlanan ProCeed'in Kia'nın yeni kurumsal kimliğine sahip olacağı önceden belirlenmiş bir sonuç.

Bu en son görüntülerle, yenilenen ProCeed'in içine ilk kez bakıyoruz. Ortadaki bilgi-eğlence ekranı, mevcut modele göre ön panelde görünüşte daha alçakta yer alıyor.

Havalandırma - klima kontrolleri ve bilgi-eğlence düğme kümeleri artık orta ekranın hemen altına yerleştirilmiş metal veya metal renkli plastik bir kaplama ile daha net bir şekilde ayrılmış. Bu renk sıçraması, şüphesiz, önceki modelde biraz sıkıcı hissettirmeye başlayan iç mekana biraz daha üstün bir his veriyor.

Bu arada, direksiyon simidi düz dipli ve kapitone deri ile aynı görünüyor ve yine bunun bir ProCeed GT olduğunun göstergesi.

Güç aktarma organları henüz açıklanmadı, ancak haberlere göre revize edilen ProCeed, standart olarak bir dizi yarı hibrit sistem içerecek. Böyle bir hareket, güncellenmiş i30 serisinde MHEV ile kardeş şirket Hyundai'nin izinden gidebilir.

2022 Kia ProCeed'in 2021'in ikinci yarısında tanıtılmasını bekliyoruz.

Son Güncelleme : 06 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo