2022 Honda Civic Hatchback, 23 Haziran'dan Önce Tanıtıldı

Ototeknikveri     10 Haziran 2021 09:45

Honda, 2022 Civic Hatchback için 23 Haziran'da YouTube'da Civic Tour "Remix" sanal konseri sırasında tanıtılmadan önce üç teaser görüntüsü yayınladı.

2022 Honda Civic Hatchback, 23 Haziran'dan Önce Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Honda Civic sedan gibi, yeni Civic Hatchback de selefinden daha olgun bir tasarıma sahip olacak. Bunu göz önünde bulundurarak, yeni Civic Hatchback'in ön tarafı, revize edilmiş bir tavan çizgisi ve elden geçirilmiş bir arka fasya dahil olmak üzere arkada gelen bariz değişikliklerle sedan ile hemen hemen aynı olmalı.
 

Bu teaserlar bize Civic Hatchback'in arka kısmına iyi bir bakış sağlamıyor ancak sedandan farklı stop lambalarına sahip olacağını görebiliyoruz.
 

Honda, yeni Civic Hatchback'in şirketin Greensburg, Indiana fabrikasında inşa edileceğini doğruladı ve bu, Civic Hatch'in ABD'de ilk kez üretileceğini anlamına geliyor. Bu arada, 2022 Civic sedan Honda'nın Alliston, Ontario, Kanada'daki fabrikasında inşa ediliyor.
 

Hatchback modelin, sedan ile aynı motor serisiyle sunulması bekleniyor. Bu nedenle, giriş seviyesi 2.0 litrelik 158 hp ve 187 Nm doğal emişli dört silindirli motorla gelecek. Buna 180 hp ve 239 Nm 1.5 litre turboşarjlı dört silindirli motor eşlik edecek. Bu motorlar standart CVT şanzıman ile geliyor ?ancak Honda, yeni Civic hatchback'in muhtemelen yalnızca yeni Civic Type R'de sunulan altı ileri manuel şanzımanla sunulacağını onayladı.

Son Güncelleme : 10 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo