Yeni Nesil 2022 Toyota Tundra Teaser'ları Gerçeğe Dönüştü

Ototeknikveri     14 Haziran 2021 02:40

Mevcut Toyota Tundra 2007'den beri satışta ve bu 14 yılda sadece küçük güncellemeler aldı. Neyse ki, araç 2022 model yılı için tamamen yenilenecek ve bu çizimler nasıl görüneceğini tahmin etmeye çalışıyor.

Yeni Nesil 2022 Toyota Tundra Teaser'ları Gerçeğe Dönüştü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çizimler Kolesa'nın çalışması ve yeni çıkacak Tundra'yı rakipleriyle daha uyumlu, kaslı, köşeli bir görünümle yorumluyor. Görüntüler hem Toyota'nın kendi tanıtımlarına hem de aracın casus fotoğraflarına dayanıyor, yani gerçek model böyle görünebilir.



Önde, araç Tacoma ve 4Runner gibi geniş bir köşeli ızgaraya sahip ve farlar artık Ford F-150 ve Chevy Silverado'dakilere benzer dikey bir bileşenle geliyor. Arkada, ışıklar artık C şeklinde ve bagaj kapağı çok daha belirgin “Tundra” yazısına sahip. Yan profil büyük ölçüde aynı kalmış gibi görünüyor, tek istisna çamurluklar ve pencere hattındaki bükülme.



Yeni Tundra, Tacoma, 4Runner ve Sequoia'nın yeni nesil versiyonlarını desteklemek için aynı F1 mimarisine sahip olacak ve güç, muhtemelen çift turboşarjlı 3.5 litrelik bir V6 motor tarafından sağlanacak. Durum buysa, araç 409 hp (415 PS / 305 kW) güç çıkışı ve 700 Nm tork sunacak.



2022 Toyota Tundra'nın bu yılın dördüncü çeyreğinde görücüye çıkması ve Aralık ayında satışa çıkması bekleniyor.



Not: Bu, Kolesa'nın bir sunumudur ve Toyota ile ilgili değildir veya Toyota tarafından onaylanmamıştır.

Son Güncelleme : 14 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo