2023 Mercedes-Benz C-Serisi Cabrio Kameralara Yakalandı

Ototeknikveri     14 Haziran 2021 10:48

Açık tavanlı versiyonun, modelin son güncellemesinden sağ çıkamayacağına dair söylentilere rağmen, C-Serisi Cabriolet'nin ilk fotoğrafları çekildi.

2023 Mercedes-Benz C-Serisi Cabrio Kameralara Yakalandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alman kırsalında açıkça kamufle edilmiş tavanla seyir halinde görüntülenen yeni arabanın metal yerine kumaş bir üst kısmı olabilir. Tavanların şekli biraz değiştirilmiş olsa da, burada görülen şekil, C-Serisi'nin bu iki kapılı versiyonunda çekici bir figür oluşturuyor.



Söylentiler, arabanın Cabriolet versiyonunun en yeni nesle sıçrama yapmayabileceğini öne sürüyordu. Bu en azından ABD için doğru. Mercedes-Benz ABD CEO'su Nicholas Speeks bir yıl önce arabanın cabrio ve coupe versiyonlarının ABD pazarına geri dönmeyeceğini doğrulamıştı.



Speeks "Arka kapıların ek kullanışlılığı ve tamamen kullanılabilir bir arka koltuk ile sedanlar iki kapılı modelleri gereksiz hale getirdi. İki kapılı coupe'ler ve üstü açılır arabalar artık sadece bir avuç alıcıya hitap ediyor. Bu alıcılar yavaş yavaş sedanlara veya SUV'lere geçiyor ya da kişisel araçlardan tamamen uzaklaşıyor.” dedi.



Ancak bu resimler, Avrupa dahil olmak üzere dünyanın diğer bölgelerinin yaz aylarında cabrio modelin keyfini çıkarabileceğini gösteriyor. Çin gibi diğer pazarların da modeli alacağını görmek ilginç olacak.



C-Serisi'nin en son versiyonu Şubat ayında görücüye çıktı. Tüm 6 ve 8 silindir seçeneklerini, cabrio için de bekleyeceğimiz dört silindirli hibrit modeller lehine bıraktı. Basit, temiz dış hatları ve mini bir S-Serisi gibi hissettiren bir iç tasarımı ile yeni C-Serisi, küçük premium sedan alıcıları için kesinlikle çekici bir model olacak.



Sedan, bu yıl içinde Avrupa'da ve ABD'de 2022'nin başlarında satışa sunulacak. C-Serisi Cabriolet için herhangi bir tarih açıklanmadı.

Son Güncelleme : 14 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo