BMW 8 Serisi Frozen Black ve X5 'Pleasure' Edition Japonya'da Tanıtıldı

Ototeknikveri     29 Haziran 2021 10:39

BMW, Japonya'da 8 Serisi ve X5'in iki özel sürümünü piyasaya sürdü.

BMW 8 Serisi Frozen Black ve X5 'Pleasure' Edition Japonya'da Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

8-Serisi Frozen Black Edition, Coupe ve Gran Coupe formlarında sunuluyor. Araç yalnızca mat siyah renkte geliyor ve siyah böbrek biçimli ızgara ve siyah egzoz boruları ekleyen Shadow Line seçeneğini içeriyor. Ayrıca BMW, 8 Serisi Frozen Black Edition'ı siyah M spor fren kaliperleriyle donattı.



İçeride, otomobil standart olarak panoramik bir cam tavan ile birlikte geliyor ve ayrıca siyah M Spor koltuklar, Alcantara kaplamalı bir BMW Individual tavan döşemesi, genişletilmiş siyah Merino deri ve BMW Individual piyano siyahı süslemeler içeriyor. Bowers & Wilkins Diamond surround ses sistemi de standart olarak geliyor.



Modelin üretimi, 5'i Coupe, geri kalan 15'i Gran Coupe olmak üzere sadece 20 adet ile sınırlandırılacak. Japon alıcılar 30 Haziran'da sipariş defterleri açıldığında rezervasyon yaptırabilecekler. Coupe'nin fiyatı 15 milyon yen'den (135.385$) başlarken, Gran Coupe'nin fiyatı 15.1 milyon yen'den (136.288$) biraz daha pahalı.



Yeni BMW X5 varyantı "Pleasure Edition" olarak adlandırıldı ve normalde isteğe bağlı olan özelliklerle birlikte geliyor. Bunlar arasında yarı otonom sürüş sistemleri, yedi koltuk, deri döşeme ve çizgili ahşap aksanlar yer alıyor. Ayrıca 21 inç alaşım jantlar ve uyarlanabilir havalı süspansiyon ile donatılmış.



Tüm X5 Pleasure Edition modelleri, 286 hp güç çıkışı ve 650 Nm tork üreten 3.0 litrelik sıralı altı silindirli dizel motorla standart olarak sunuluyor. X5 Pleasure Edition'ın fiyatları 10.38 milyon yen'den (93.687 $) başlıyor.

Son Güncelleme : 29 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo