Range Rover Evoque L Çin İçin Uzadı

Ototeknikveri     18 Temmuz 2021 03:31

Land Rover, Range Rover Evoque L'yi Çin'de sessizce tanıttı.

Range Rover Evoque L Çin İçin Uzadı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ülkenin uzun aks mesafeli modellere yönelik doyumsuz iştahını yatıştırmak için tasarlanan Range Rover Evoque L'nin 4531 mm uzunluğa sahip olduğu ve standart modelden 160 mm daha büyük olduğu bildiriliyor.



Ekstra uzunluğa rağmen, en göze çarpan farklar daha uzun arka kapılar ve C sütununda "L" arması olduğu için modelin bir Evoque olduğu hemen fark ediliyor. Bununla birlikte, Land Rover, modelin piyasaya girişini iki renkli dış cepheye sahip üç lansman versiyonu ile kutluyor.



Kabine giren alıcılar, ekstra 125 mm bacak mesafesine sahip daha konforlu ikinci oturma sırası ile karşılaşacaklar. Diğer öne çıkan özellikler arasında devasa bir panoramik açılır tavan ve 7 dereceye kadar yatırılabilen ve daha fazla konfor için kanat koltuk başlıklarına sahip elektrikli arka koltuklar yer alıyor.



Evoque ayrıca 10.2 inçlik bir dijital gösterge grubuna ve buna uygun bir 10,2 inçlik bilgi-eğlence sistemine sahip. Bununla birlikte, klima kontrolü ve araç ayarları için üçüncü bir ekranın yanı sıra OLED dokunmatik ekrana sahip olan ve biraz akıllı saat gibi davranan ikinci nesil bir etkinlik anahtarı da var.



Evoque L Launch Edition 430.000 Yen'den (66.366 $ / 48.180 £ / 56.210 €) başlıyor ve uzun aks mesafeli modelin Çin'deki daha kısa versiyonun yerini alması bekleniyor. Modelin diğer pazarlarda sunulup sunulmayacağı belirsizliğini koruyor, ancak bu pek olası görünmüyor.

Son Güncelleme : 18 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo