Lamborghini, Urus ile Sürüşü Eğlenceli Bir Süper SUV Nasıl Olur Gösteriyor

Ototeknikveri     26 Temmuz 2021 12:29

Lamborghini Urus, bazı rakiplerinden biraz daha geç piyasaya çıktı ancak Matt Farah'ın bu incelemede açıkladığı gibi, beklemeye değdi.

Lamborghini, Urus ile Sürüşü Eğlenceli Bir Süper SUV Nasıl Olur Gösteriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Lamborghini, Urus'u geliştirirken, sadece bir Audi RS Q8'i alıp logoları değiştirmek, tasarım ve motor üzerinde ince ayar yapmak yoluna gitseydi de mazur görülebilirdi. Bazı insanlara göre zaten Lamborghini'nin yaptığı da buydu. Ancak biraz daha derine indiğinizde Urus'un bundan çok daha fazlası olduğunu keşfedeceksiniz.
 

Bu inceleme sırasında Farah, Urus'u bir yarış pistinde sürdüğünü ve bunun ne kadar iyi olduğuna şaşırdığını ortaya koyuyor. Otomobil sadece hızlı değil, aynı zamanda yol tutuşu kesinlikle mükemmel ve onunla gerçekten çok eğlenebilir, hatta virajlarda destansı dört tekerlekten driftler yapabilirsiniz. Araçların büyük çoğunluğu Los Angeles gibi büyük şehirlerde aşırı zenginler tarafından sürülecek, ancak bu onun ciddi bir performans makinesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
 

Tabii ki, Urus mükemmel değil. Farah, SUV'nin gelişmiş bir havalı süspansiyon sistemine sahip olmasına rağmen, bazen engebeli yollarda tepki vermesinin biraz yavaş olabileceğini belirtiyor. Ayrıca direksiyonun son derece yapay olduğunu ve farklı sürüş modlarında değiştiğinde ağırlığının arttığını ancak daha fazla his vermediğini söylüyor.
 

Farah ve videodaki partneri 4.0 litrelik çift turbo V8 motora çok düşkün ve bunun Mercedes-AMG'nin çift turbolu V8'ine benzediğini belirtiyor. Urus'un V10 veya V12 ile daha çok geleneksel bir Lamborghini gibi hissettirdiğini söylüyorlar ama muhtemelen sürmek o kadar iyi olmazdı.

Son Güncelleme : 26 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo