Japonya'da Toyota GR Supra 35th Anniversary Edition'ı Satın Almak İçin Bir Çekilişe Katılmanız Gerekecek

Ototeknikveri     09 Ağustos 2021 01:56

Toyota Gazoo Racing, Supra'nın Japonya'daki lansmanının 35. yıl dönümünü kutlamak için 35 özel kutlama modeli üretiyor.

Japonya'da Toyota GR Supra 35th Anniversary Edition'ı Satın Almak İçin Bir Çekilişe Katılmanız Gerekecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota, RZ (3.0 litre) veya SZ-R (2.0 litre) modellerine dayanarak, RZ “35th Anniversary Edition” otomobilinde Matte Storm Grey metalik boya ve kırmızı hakiki deri koltuklar sunulacağını açıkladı.

SZ-R "35th Anniversary Edition" versiyonu ayrıca, kırmızı kaliperli spor frenler, mat siyah boyalı kapı aynaları, Alcantara ve deri koltuklar ve spor pedallarla birlikte geliyor. Spor pedallar, Lightning Yellow dahil olmak üzere alıcıların seçtiği herhangi bir renkte sipariş edilebiliyor.
 

Hangi modeli seçerseniz seçin, mat siyaha boyanmış 19 inç dövme alüminyum jantlarla gelecek ve ön yolcu konsolu özel olarak tasarlanmış 35. yıl dönümü karbon süslemesine sahip olacak.

Sadece çekiliş ile sahip olunabilecek

Toyota, bu özel sürüm Supra otomobillerden birini alabilmek için Japon müşterilerin 6 ve 31 Ağustos tarihleri arasında online başvuruda bulunmaları gerektiğini söylüyor. Ardından otomobil üreticisi 7 Eylül'de rastgele 35 başvuru seçecek. Bundan sonra sipariş tamamlanabilecek ve satın alma gerçekleşecek.

Japonya'da yeni modelin fiyatları, SZ-R için 6,535,000 Yen'den (59,293 USD) ve RZ için 7,835,000 Yen'den (71,088 USD) başlıyor. Toyota, her otomobilden kaç adet üreteceği konusunda bir açıklama yapmadı, ancak daha önce Matte Storm Grey Metallic renginde 27 adet özel RZ Supra yapacağını söylemişti. Bu, sadece sekiz SZ-R üreteceklerini gösteriyor olabilir.

Son Güncelleme : 09 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo