2022 Jaguar F-Pace, Küçük Güncellemeler ve Yeni R-Dynamic Siyah Versiyonu Aldı

Ototeknikveri     12 Ağustos 2021 12:49

Jaguar F-Pace serisi, bir dizi yeni özellik ve R-Dynamic Black versiyonunun lansmanı ile İngiltere'de kısa süre önce güncellendi.

2022 Jaguar F-Pace, Küçük Güncellemeler ve Yeni R-Dynamic Siyah Versiyonu Aldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu yeni versiyon standart olarak ön ızgara, ızgara çerçevesi, yan cam çerçeveleri, çamurluk havalandırmaları, logolar ve arka saçak boyunca parlak siyah renk ile geliyor. Ayrıca yine parlak siyah renkte ve kırmızı fren kaliperleriyle kontrast oluşturan 20 inçlik jantlarla donatılmış.

Jaguar ayrıca F-Pace R-Dynamic Black'i siyah tavan rayları ve sabit bir panoramik tavan ile donatırken, dış gövde, Ostuni White adlı yeni bir tonu içeren mevcut 10 renkten biriyle tamamlanabiliyor.

Metal pedallar, Satin Charcoal Ash kaplamalar ve 30 yapılandırılabilir renk sunan bir Premium Kabin Aydınlatma özelliği de dahil olmak üzere kabinde bir dizi ince ayar yapıldı.

SUV, kabinde hava kalitesini iyileştirmeyi vaat eden yeni bir Kabin Hava Arıtma + sistemi ile güncellendi. Anahtar özelliklerden biri, kapılar açılmadan önce aracın içindeki havayı tazelemek için klima kontrol sisteminin fanlarını ve devridaim işlevini kullanan bir Hava Temizleme sistemi. Air Purge, bilgi-eğlence ekranı veya Jaguar Remote Uygulaması aracılığıyla bir kalkış saati ayarlanarak etkinleştirilebiliyor.

Jaguar ayrıca F-Pace serisini Apple CarPlay ve Android Auto'yu standart olarak içeren en yeni Pivi Pro bilgi-eğlence sistemiyle güncelledi ve hem kablosuz Apple CarPlay hem de AndroidAuto'nun araçta olacağını onayladı. Sürüş Yardımlı Adaptif Hız Kontrolü ve kendinden sızdırmaz lastikler de yeni. Jaguar ayrıca amiral gemisi F-Pace SVR'nin ilk kez bir Black Pack seçeneğiyle sunulduğunu duyurdu.

Son Güncelleme : 12 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo