2022 Genesis G80 Sport Güney Kore'de Tanıtıldı

Ototeknikveri     12 Ağustos 2021 06:03

2022 Genesis G80 Sport'un bir dizi yeni görüntüsü, model Güney Kore'de piyasaya sürülmeye hazırlanırken yayınlandı.

2022 Genesis G80 Sport Güney Kore'de Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

G80 Sport'a yapılan önemli bir güncelleme, ince ayarlı yaylar ve amortisörlere sahip daha sıkı bir süspansiyon sisteminin takılması oldu. Sürücüler, sürüşü farklı sürüş modlara göre ayarlayabiliyor. Buna ek olarak Genesis, G80 Sport'u 60 km/s hıza kadar arka tekerlekleri ön tekerleklerin aksi yönüne çeviren ve manevra kabiliyetini geliştirmeye yardımcı olan arka tekerlek yönlendirmesi ile donattı.
 

Genesis, G80 Sport'u Güney Kore'de daha düşük modellerde bulunan aynı 2.2 litre turbo dizel ve 2.5 litre ve 3.5 litre benzinli motorlarla satacak. Temel 2.5 litrelik turboşarjlı dört silindirli motor, 300 hp güç çıkışı ve 422 Nm torka sahip, 3.5 litrelik çift turboşarjlı V6 ise, 375 hp güç çıkışı ve 530 Nm tork sağlıyor. Dizel seçenek 207 hp güç çıkışı ve 441 Nm tork ile geliyor. Tüm motorlar standart olarak sekiz vitesli otomatik şanzımana bağlanmış.
 

G0 Sport için de bir dizi görsel değişiklik yapıldı. Örneğin, koyu krom ızgaraya, yeni hava girişlerine ve şık hatlara sahip revize edilmiş bir ön tampon dikkat çekiyor. Ayrıca standart olarak gelen ve kırmızı veya siyah fren kaliperlerinin üzerine oturan benzersiz bir 20 inçlik jant seti de var. Koyu krom vurgular G80 Sport'un yan taraflarında devam ediyor ve arkaya doğru uzanıyor. Modele özgü tasarımla egzoz boruları da mevcut.
 

G90 Sport'un kabininde de değişiklikler yapıldı; en belirgin güncelleme, alüminyum, karbon fiber ve elmas desenli hibrit dokuma kaplama ile sunulan üç kollu direksiyon simidi ve benzersiz gösterge paneli süslemesi oldu. Otomobil ayrıca motorun sesini hoparlörler aracılığıyla güçlendiren yeni bir Aktif Ses Tasarımı sistemi ile birlikte geliyor.
 

2022 Genesis G80 Sport'un diğer pazarlarda ne zaman piyasaya sürüleceği belirsizliğini koruyor.

Son Güncelleme : 12 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo