Mercedes, ABD'deki Çoğu V8 Modelinin Satışını Tedarik Problemleri Nedeniyle Durdurdu

Ototeknikveri     19 Ağustos 2021 12:42

V8 Mercedes modellerinin hayranıysanız size kötü haberlerimiz var. Şirket bu modellerin neredeyse hepsinin 2022 model yılı için Amerika Birleşik Devletleri'nde durdurulacağını açıkladı.

Mercedes, ABD'deki Çoğu V8 Modelinin Satışını Tedarik Problemleri Nedeniyle Durdurdu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Haber ilk olarak Reddit'te dolaşmaya başladı ve şimdi hayatta kalanların sadece S 580 ve S 580 Maybach olacağını söyleyen yetkililer tarafından da doğrulandı.



Bu, C-, E, GLC-, GLE-, GLS- ve G-Class sürümleri de dahil olmak üzere, en azından geçici olarak bir çok modelin satışının bırakılacağı anlamına geliyor. Bunlar, normal ve AMG versiyonlarının bir karışımını içeriyor, bu nedenle etkisi büyük.



Mercedes sorun hakkında detaya girmedi, ancak tedarik sorunlarının bu duruma yol açtığını söyleyen bir bildiri yayınladı. Şirket, "Eldeki zorlukları mümkün olan en kısa sürede çözmek için her fırsatı değerlendirdiklerini" ve "gecikmelerden kaynaklanan rahatsızlıkları azaltmak" için bayiler ve müşterilerle birlikte çalışacaklarını belirtti.



Açıklama oldukça belirsiz, ancak sorun, diğer çeşitli araçların da üretimini etkileyen ve bir süredir devam eden çip krizine bağlanıyor. Sorunun kaynağı ne olursa olsun, şirketin bayilere V8 modellerini satmayı bırakmalarını ve daha önce sipariş vermiş olan müşterilere araçlarının planlandığı gibi gelmeyeceğini bildirmelerini söylediği öğrenildi.

Son Güncelleme : 19 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo