2022 Mercedes-Benz C-Serisi All Terrain Sizi Her Yere Taşıyabilecek

Ototeknikveri     20 Ağustos 2021 09:31

Mercedes-Benz, daha büyük E-Serisi All-Terrain'in ayak izlerini takip ederek yeni 2022 Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain'in lansmanı ile "her koşula uyumlu" station model seçeneklerini genişletti.

2022 Mercedes-Benz C-Serisi All Terrain Sizi Her Yere Taşıyabilecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Off-road'dan ilham alan bir dizi parça, C-Serisi All-Terrain'i normal bir C-Serisi Station modelinden ayırıyor. Örneğin, araç 40 mm ek yerden yükseklik sunuyor ve benzersiz bir ön ızgara, ön ve arka koruma plakaları ve geniş tekerlek davlumbazları ile donatılmış. Yeni gövde parçaları, All-Terrain'in Estate'ten biraz daha büyük olduğu, 4 mm daha uzun ve 21 mm daha geniş olduğu anlamına geliyor.



Alman otomobil üreticisi, All-Terrain için benzersiz bir 17 ila 19 inç jant tasarımları dizisi geliştirdi ve tüm modeller Avantgarde donanım seviyesini temel aldığından, çeşitli cilalı alüminyum vurgulara sahipler. Arka yan camların B sütunları ve çubukları parlak siyah renkte ve müşteriler isterlerse daha fazla parlak siyah vurgular ekleyen Gece Paketi'ni de alabiliyorlar.



Sürüş yüksekliğini artırmanın yanı sıra Mercedes-Benz, dört bağlantılı ön süspansiyonu biraz daha büyük aks mafsallarıyla donattı. Araçta ayrıca iki yeni Dynamic Select sürüş modu bulunuyor; Yokuş iniş kontrollü Offroad ve Offroad+ veya Mercedes'in verdiği isimle "Yokuş Aşağı Hız Düzenlemesi".



Araba ayrıca, çekme konusunda daha güvenilir hale getirmek için düzenlendi. Örneğin, isteğe bağlı birer ekstra olarak kısmen elektrikli bir römork bağlantısı, döner bilyalı kafa ve ESP römork stabilizasyon sistemi alınabiliyor. Düşük hızda manevraya yardımcı olmak için, çekici aracın direksiyon açısını 5 km/s'ye kadar hızlarda otomatik olarak ayarlayan bir römork manevra asistanı da mevcut. Araç ile 1800 kg'a kadar çekilebiliyor.



Tüm C-Serisi All-Terrain modellerinde standart olarak bulunan otomobil üreticisinin 4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemi, gücün yüzde 45'ini ön tekerleklere ve yüzde 55'ini arka aksa gönderebiliyor. Araç ya entegre marş jeneratörlü 2.0 litrelik dört silindirli benzinli motor ya da entegre marş jeneratörlü ve 48 voltluk elektrik sistemli 2.0 litre dört silindirli dizel ile sunuluyor.



Mercedes-Benz, önümüzdeki ay Münih'te düzenlenecek Uluslararası Motor Show'da C-Serisi All-Terrain'i halka sergileyecek. Araba ABD'de sunulmayacak ve Avrupa fiyatları henüz açıklanmadı.

Son Güncelleme : 20 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo