Hyundai Staria Signature Piyasaya Sürülüyor, Daha Ucuz Versiyonlar Gelecek Yıl Çıkacak

Ototeknikveri     22 Ağustos 2021 07:55

Hyundai, Staria'yı Almanya'da piyasaya sürüyor ve burada ilk etapta önden çekişli olarak 56.150 €'dan (65.789 $) ve dört tekerlekten çekişli 58.150 €'dan (68.124 $) başlayan fiyatlarla amiral gemisi Signature versiyonunda satışa sunulacak.

Hyundai Staria Signature Piyasaya Sürülüyor, Daha Ucuz Versiyonlar Gelecek Yıl Çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Adından da anlaşılacağı gibi Signature minivanın en lüks versiyonu. Her iki tarafta elektrikli sürgülü kapılar, ısıtmalı ve havalandırmalı Nappa deri koltuklar, stop/start düğmeli akıllı anahtar sistemi, 64 seçilebilir renk ile ortam aydınlatması ve arka güneşlikler gibi standart özelliklerle birlikte geliyor.



Staria Signature ayrıca ikinci sıradaki koltuk sırtlığı ve bacak desteği ayarlanabilen bireysel koltuklar içeriyor. Tüm oturma sıralarında USB bağlantı noktaları bulunurken, koltukları rahat bir yatış pozisyonuna getiren tek dokunuş ayarı da var. Sunulan bir diğer ilginç teknoloji ise, sürücü ve ön yolcunun bilgi-eğlence ekranından arkadaki yolcuları izlemesini sağlayan, kabinde geniş açılı bir kameradan oluşan 'Yolcu Görüşü'. Bu ekran, 10.25 inçlik bir boyuta sahip ve 360 ??derecelik bir çevre görüş monitörü içeriyor.



Hyundai ayrıca Almanya'ya özel Staria Signature modellerini 12 hoparlörlü Bose ses sistemi ile donattı. Minibüs ayrıca, otonom bir acil durum fren asistanı, aktif kör nokta asistanı ve bir arka koltuk yolcu uyarı sistemi de dahil olmak üzere Hyundai'den bir dizi akıllı yardım sistemini içeriyor. 1.200 € (1.405 $) karşılığında müşteriler panoramik cam tavan ve dört iç renk seçeneği alabiliyor.



Staria'nın bu amiral gemisi versiyonu, Ağustos ortasından itibaren Alman bayilerinden sipariş edilebilecek. Gelecek yıl, minibüsün diğer versiyonları 40.000 Euro'dan (46.861 $) başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.

Son Güncelleme : 22 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo