2021 Münih Otomobil Fuarı: Yeni Dünya Prömiyerleri Bizi Bekliyor

Ototeknikveri     07 Eylül 2021 02:12

Almanya'nın en iyi otomotiv fuarı olan IAA'ya yaklaşık 70 yıl ev sahipliği yaptıktan sonra Frankfurt, bu yılki etkinlik için yerini Münih'e verdi.

2021 Münih Otomobil Fuarı: Yeni Dünya Prömiyerleri Bizi Bekliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2020 ve 2021'deki Cenevre fuarlarının ve geçen yıl IAA ile alternatif yıllarda düzenlenen Paris fuarının iptal edilmesinin ardından, Münih nihayet Avrupa'da gerçekleşen ilk büyük otomobil fuarı olacak.



Resmi adıyla 2021 Münih Uluslararası Otomobil Fuarı veya IAA Mobility, kapılarını 7-15 Eylül tarihleri ??arasında halka açmadan önce, gazeteciler için 6-7 Eylül tarihleri ??arasında gerçekleştirilecek.



Ziyaretçiler, Audi'nin Gransphere çalışması, Mercedes'in bir dizi üretim ve konsept otomobili de dahil olmak üzere bir dizi dünya prömiyerinin keyfini çıkarabilecekler. Bunlar arasında şüphesiz çok sayıda ilk çıkışla gösteriyi çalan Porsche'nin etkileyici Mission R'si ve Renault'nun yeniden icat ettiği Megane gibi isimler de olacak. Tüm yeni konsept ve üretim modellerini sizler için aşağıda listeledik.



Üreticilerin son birkaç yılda yavaş ama istikrarlı bir şekilde maliyetli otomobil fuarlarından kaçındıkları bir sır değil ve bu eğilim Münih'in açılış etkinliğiyle devam ediyor. Kayda değer kayıplar arasında Toyota ve Stellantis de bulunuyor. Stellantis PSA Grubu, Almanya merkezli Opel markası ve Fiat Chrysler Automobile firmalarını içeriyor. Ayrıca Bentley, Lamborghini ve McLaren gibi üst düzey markalar da fuarda yer almayacak.



Fuardan gelen en son gelişmelerle bu sayfayı sürekli olarak güncelleyeceğimiz için daha sonra tekrar kontrol etmeyi unutmayın.

 

Yeni Üretim Modelleri:

Yeni Konseptler:

Son Güncelleme : 07 Eylül 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo