Toyota Corolla Cross GR Sport Tayvan'da Daha Sert Görünümü ve Spor Süspansiyonu ile Tanıtıldı

Ototeknikveri     15 Eylül 2021 05:55

Toyota, Tayvan'da Corolla Cross'un GR Sport versiyonunu standart model üzerinde bir dizi görsel ve mekanik güncellemeyle tanıttı. Corolla Cros GR Sport, daha sert görünmesinin yanı sıra Gazoo Racing'in yeni süspansiyon kurulumu sayesinde daha sportif bir sürüş sunuyor.

Toyota Corolla Cross GR Sport Tayvan'da Daha Sert Görünümü ve Spor Süspansiyonu ile Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tasarım açısından SUV, Hilux'a benzer farklı bir ızgaraya ve siyah kromla çevrelenmiş yeniden tasarlanmış bir ön tampona sahip. Ön uç ayrıca entegre sis farları ve alüminyum tarzı koruma plakaları ile daha büyük hava girişlerine sahip.

Yanda gümüş rengi eşik eklentileri görüyoruz, arkada bununla eşleşen bir koruma plakası ve bir GR logosu var. Modelin içinde 9 inç dokunmatik bilgi-eğlence ekranı için yeni grafikler, GR markalı bir motor çalıştırma düğmesi ve koltuklarda kabartmalı GR logosu yer alıyor. Güvenlik donanımı, yedi hava yastığı ve Toyota Safety Sense 2.0 paketini içeriyor.

Toyota Gazoo Racing, Corolla Cross'a daha iyi yol tutuşu için yeni yaylar ve amortisörlere sahip bir spor süspansiyon sunarken, yeni bir şasi takviye braketi sağlamlığı artırdı.

Corolla Cross GR Sport benzinli ve hibrit motor seçenekleriyle sunuluyor. Doğal emişli 1.8 litrelik dört silindirli motor, 138 hp (103 kW / 140 PS) güç çıkışı ve 172 Nm (127 lb-ft) tork üretiyor ve Super CVT-i şanzıman aracılığıyla ön tekerleklere güç gönderiyor. Hibrit, bir E-CVT şanzıman aracılığıyla ön tekerleklere iletilen toplam 121 hp (90 kW / 122 PS) güç için 1.8 litrelik bir motoru bir elektrik motoruyla birleştiriyor.

Yeni Corolla Cross GR Sport, 1.8 litre benzinli motor için 875.000 Tayvan dolarından (31.601 $) ve daha verimli hibrit için 945.000 (34.129 $) Tayvan dolarından başlayan fiyatlarla Tayvan'da satışta.

Son Güncelleme : 15 Eylül 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo