2022 Toyota Tundra 19 Eylül'de Tanıtılıyor

Ototeknikveri     15 Eylül 2021 07:51

Merakla beklenen 2022 Toyota Tundra 19 Eylül'de nihayet tanıtılacak. Toyota, saat ve tarih dışında pek bir şey açıklamadı ancak modelin kasası ve arka lambalarını görebileceğimiz bir video yayınladı.

2022 Toyota Tundra 19 Eylül'de Tanıtılıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota, Haziran ayında ortaya çıkan bir sızıntının ardından Tundra TRD Pro'nun bir resmini yayınladığı için, dış tasarım bu noktada pek de şaşırtıcı değil. O zamandan beri, bir avuç kamuflajsız görüntü çevrimiçi olarak ortaya çıktı.



Toyota ayrıntıları gizli tutarken, önceki tanıtımlar kamyonetin "yeni bir sayfa açan" ve "yol ve arazi performansı için yeni bir çıta oluşturacak" yeniden tasarlanmış bir süspansiyona sahip olacağını ortaya koydu. Bu, şirketin arka yayları değiştirme kararına bir referans.



İçeride, dijital gösterge paneli ve devasa bir bilgi-eğlence sistemi ile modern bir kabin bekleyebiliriz. Şirket ayrıca panoramik bir açılır tavanın yanı sıra TRD Pro işlemeli delikli deri veya SofTex koltukların da tanıtımını yaptı. Bunlara, çeşitli sürüş modları, çekme modu ve tırmanma modu arasında seçim yapmak için kontroller dahil olmak üzere yeni anahtarlama donanımı eklenecek.



En büyük soru güç aktarma organı, ancak modelin mevcut 5.7 litrelik V8'den, i-Force Max adı verilen bir sistem de dahil olmak üzere iki yeni seçenek için kaçınacağını zaten biliyoruz. Motorlar hakkında çok az şey biliniyor, ancak Tundra'nın Land Cruiser'da bulunana benzer yeni bir çift turbo 3.5 litrelik V6'ya sahip olabileceğine inanılıyor. Ayrıca hibrit bir versiyon bekleyebiliriz.

Son Güncelleme : 15 Eylül 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo