BMW M240i Coupe Meksika'da Bir Sanat Arabasına Dönüştü

Ototeknikveri     19 Eylül 2021 06:42

Meksika'da inşa edilen yeni 2 Serisi Coupe'nin şerefine özel bir BMW M240i xDrive sanat otomobili tanıtıldı.

BMW M240i Coupe Meksika'da Bir Sanat Arabasına Dönüştü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu özel 2 Serisi, yakın zamanda BMW Group San Luis Potosi Fabrikası tarafından sunuldu ve boya Luis Esquivel ve David Fernandes tarafından tasarlandı. Proje, Almanya ve Meksika bayraklarının renklerini bir araya getirerek 6,1 litre boya ve 2,5 litre vernik kullanılmasını gerektirdi.



Araba, BMW'nin nem, sıcaklık ve hava saflığını sıkı bir şekilde kontrol eden kendi boya kabininde tamamen elle boyandı. Tüm renklerin uygulanması en az üç hafta, vernik için iki hafta ve cilalama ile cilanın mükemmelleştirilmesi için proje iki hafta daha sürdü.



BMW, otomobilin ön kısmının Almanya ve Meksika bayraklarının renklerini birleştirerek her iki ülkenin mühendislik ve tasarımcı anlamındaki gücünü yansıttığını söylüyor. Otomobilde, BMW San Luis Potosi'de her yeni 2 Serisini hayata geçirmek için çalışan kişileri simgeleyen birkaç insan silüeti de var.



Bu eşsiz sanat otomobilinin tanıtımı, BMW'nin 2022 2 Serisi için sunduğu M Performance parçalarını açıklamasından sadece bir hafta sonra gerçekleşti. Otomobil için mevcut kilit parçalar arasında ön ayırıcı, yan etekler, arka dudak spoyleri ve arka difüzör boyunca karbon fiber bulunuyor. Diğer M Performance parçaları arasında karbon fiber böbrek ızgara çerçeveleri, karbon yan ayna kapakları, benzersiz çıkartmalar, farklı tekerlek seçenekleri ve parlak kırmızı fren kaliperleri bulunuyor.

Son Güncelleme : 19 Eylül 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo