2022 Honda BR-V Endonezya'da 7 Koltuk Ve Daha Fazla Teknolojiyle Tanıtıldı

Ototeknikveri     23 Eylül 2021 08:09

Honda, bu yılın başlarında N7X Concept tarafından ön izlemesi yapılan yeni ikinci nesil BR-V'yi Endonezya'nın Jakarta kentinde resmi olarak tanıttı.

2022 Honda BR-V Endonezya'da 7 Koltuk Ve Daha Fazla Teknolojiyle Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Honda'nın en yeni SUV'si, selefi gibi üç sıralı, yedi koltuklu kabin düzeni ve kompakt dış boyutlara sahip "bir MPV'nin kabin konforunu ve pratikliğini" sunmak üzere tasarlandı.



Yeni BR-V, ilk nesle kıyasla daha fazla teknoloji ve lüks görünüm getiriyor. Tasarım açısından, Honda'nın en son tasarım dilini takiben daha ölçülü ama aynı zamanda daha modern görünen selefinin imza pencere çizgisi düşüşüne sahip değil.



Honda, yeni BR-V'nin herhangi bir iç mekan fotoğrafını yayınlamadı ancak gösterge panelinde 4,2 inç TFT ve bilgi-eğlence için standart 7 inç dokunmatik ekran olduğunu söylüyor. Geniş kabinde yeniden tasarlanmış kolçaklar, bol miktarda saklama bölmesi, koltukların arkasındaki cepler, 12V prizler, sekiz su şişesi tutucusu, ayrıca makyaj aynası ve lambalı bir güneşlik bulunuyor. Donanım, Honda Sensing sürücü destek sistemleri paketini ve Uzaktan Motor Çalıştırma ve Uzaktan Otomatik Kilitleme işlevi gibi özellikleri içeriyor.



Kaputun altında, 119 hp (89 kW / 121 PS) güç çıkışı ve 145 Nm (107 lb-ft) tork üreten 1.5 litrelik i-VTEC motorun elden geçirilmiş bir versiyonunu bulacaksınız. Güç, yakıt verimliliğini iyileştirdiği söylenen yeni bir CVT şanzıman aracılığıyla ön tekerleklere aktarılıyor. Honda'nın karışıma hibrit eklememe kararı, muhtemelen Asya pazarları Avrupa'da geçerli olan katı emisyon düzenlemelerine sahip olmadığı için fiyatı mümkün olduğunca düşük tutmak için alındı.



2015'ten bu yana Honda BR-V, satışların %30'u Endonezya'da olmak üzere 255.000'den fazla adet sattı. Böylece yeni nesil de üretileceği Endonezya'da geliştirildi. Honda fiyatlandırmayı açıklamadı, ancak yeni BR-V'nin 239.500.000 Endonezya Rupisi'nden (16.811 $) başlayan eski modele benzer bir fiyata mal olmasını bekliyoruz.

Son Güncelleme : 23 Eylül 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo