Cadillac'ın Yaklaşan Elektriklileri Yeni Bir Siyah Beyaz Logo Sunacak

Ototeknikveri     10 Ekim 2021 02:30

Cadillac, kurumsal logosunu ve gelecek tüm elektrikli araçlarında yer alacak logosunu güncelledi.

Cadillac'ın Yaklaşan Elektriklileri Yeni Bir Siyah Beyaz Logo Sunacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen logo ilk olarak tamamen elektrikli Lyriq tarafından tanıtılacak ve otomobil üreticisinin tanıdık logosunun siyah beyaz bir versiyonu olacak. Bu logo ayrıca Lyriq'te aydınlatmalı şekilde sunulacak. Cadillac'ın web sitesi ve sosyal medya sayfaları da siyah beyaz logo ile güncellendi.



Yakın zamanda Fox News ile konuşurken, Cadillac'tan bir sözcü, logonun mevcut renkli versiyonunun, Cadillac'ın 2030'da tamamen elektrikli bir marka haline gelmesiyle yavaş yavaş kullanımdan kaldırılmadan önce markanın içten yanmalı motorlu araçları tarafından kullanılmaya devam edeceğini doğruladı.



Sözcü, "Yeni sloganımız 'Be Iconic' ile birlikte yeni arma, Cadillac'ın her birimizin büyük hayaller kurmasını ve kendimizin en istekli versiyonu olmamızı sağlama arzusunu temsil ediyor" dedi.



Cadillac en son 2014 yılında logosunu güncelleyerek armayı daha geniş hale getirdi ve etrafına yerleştirilmiş olan defne çelenkini kaldırdı. Cadillac, bu güncelleme ile, Lotus, Volvo, Volkswagen, BMW, Nissan, Renault ve Kia dahil olmak üzere son birkaç yılda logolarını güncelleyen artan sayıda otomobil üreticisine katılıyor.



Cadillac Lyriq'e gelince, müşterilerin eline geçen ilk modeller, amiral gemisi Debut Edition varyantları olacak. Bu model kısa süre önce satışa çıktıktan sonra 10 dakika içinde tükendi ve arka tekerleklerde 340 hp güç çıkışı ve 440 Nm tork ile bir elektrik motorunu çalıştıran 100,4 kWh pil paketine sahip.

Son Güncelleme : 10 Ekim 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo