WEY Cybermoccr, Üretime Ulaşabilecek İlgi Çekici Bir SUV

Ototeknikveri     23 Kasım 2021 10:21

Baktığınız köşeli SUV, WEY Cybermoccr olarak adlandırılıyor ve devam eden Guangzhou Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı.

WEY Cybermoccr, Üretime Ulaşabilecek İlgi Çekici Bir SUV
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cybermoccr, bu yılın başlarında Çin pazarına ilk kez giren normal WEY Mocha'ya (Avrupa'da Coffee 01 olarak adlandırıldı) dayanıyor. Cybermoccr'ın temelleri tanıdık gelse de, ona daha köşeli ve daha retro bir tasarım kazandıran bir dizi önemli stil değişikliğinden geçti.



Cybermoccr'ın ön kısmında, yine Mocha'nınkinden farklı olarak, bir çift açılı fara kusursuz bir şekilde bağlanan büyük bir siyah ızgara bulunuyor. Great Wall tasarımcıları ayrıca Cybermoccr'ı kendine özgü bir kaput ve daha dik ön çeyrek panellerle donattı.



Sadece standart model ile paylaşılan camlar ile aracın yan taraflarında değişiklikler devam ediyor. Guangzhou'da sergilenen örnekte ayrıca bir dizi ilgi çekici gümüş jant bulunuyor.



SUV'nin arkasında da önemli değişiklikler yapıldı. Basit bir LED ışık çubuğuna bağlı, hemen göze çarpan ve baş aşağı L şeklinde arka lambalar bunlar arasında. Ayrıca üçüncü bir fren lambasını ve belirgin bir yeni tamponu barındıran bölünmüş bir tavan rüzgarlığı da var.



WEY Cybermoccr'ın içi, standart Mocha ile büyük ölçüde aynı görünüyor. Bu nedenle, kabine neredeyse tüm önemli araç fonksiyonlarını kontrol eden büyük bir bilgi-eğlence sistemi hakim. Direksiyon simidinin hemen önünde küçük bir dijital gösterge paneli bulunuyor. Cybermoccr'ın şu anda sergilenmekte olan kabini, baştan sona bol miktarda bulunan beyaz malzeme sayesinde dikkat çekiyor.



Yerel basın, Cybermoccr'ın bir konsept olduğunu ve bir üretim modeli oluşturup oluşturmayacağının henüz bilinmediğini belirtiyor.

Son Güncelleme : 23 Kasım 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo