Kia Sürüş Sırasında Kapısı Açılan 2022 Carnival'ı Geri Çağırıyor

Ototeknikveri     02 Aralık 2021 09:36

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir dizi 2022 Kia Carnival minivan yolcu tarafındaki sürgülü kapıyla ilgili bir sorun nedeniyle geri çağrıldı.

Kia Sürüş Sırasında Kapısı Açılan 2022 Carnival'ı Geri Çağırıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güney Koreli otomobil üreticisi, sürgülü kapı uzaktan kumanda tertibatının serbest bırakma aktüatörünün içindeki bazı plastik tutucuların, tedarikçi tarafından belirtilen özellikler dışında üretilmiş olabileceğini belirtiyor. Bu nedenle, tambur ve tutucu arasındaki bağlantı, mandalın aralıklı olarak açık konumda yapışmasına neden olabiliyor. Bu durumda, kapı kilitlenmiyor, bu da sürüş sırasında açılabileceği anlamına geliyor.

 

Kapı açılabilirken Kia, minibüs hareketsizken kapı düzgün kapanmazsa dört alarm zilinin çalacağını belirtiyor. Sürücü bu uyarıları dikkate almazsa ve sürücüler 9.6 kmh'den daha hızlı olursa, sürekli bir zil sesi başlayacak ve gösterge panelinde kapı aralık uyarısı yanmaya devam edecek.

 

28 Temmuz 2021 ile 14 Ekim 2021 arasında üretilen toplam 2.956 Carnival modeli geri çağrılıyor.

Etkilenen araçların sahipleri, 16 Aralık 2021'de birinci sınıf posta ile bilgilendirilecek ve araçlarını, sürgülü kapı açma aktüatörünün tamburunun ve tutucusunun spesifikasyona göre üretilmiş olanla değiştirileceği bir Kia bayisine getirmeleri talimatı verilecek.

 

Bu geri çağırma, hasarlı bir yakıt borusu nedeniyle ABD'de 2.744 Karnaval modelinin geri çağrılmasından yaklaşık altı ay sonra gerçekleşti.

Son Güncelleme : 02 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo