2022 Range Rover Eksiksiz Bir Lüks SUV

Ototeknikveri     02 Aralık 2021 09:43

Yepyeni bir Range Rover'ın çıkması çok sık rastlanan bir durum değil, ancak geçen ay beşinci nesli görücüye çıktı. Gazeteciler henüz onu yollarda test etme şansına sahip değiller, ancak Doug DeMuro yakın zamanda, sürmesine izin verilmemesine rağmen, üretim öncesi bir modeli kontrol etme fırsatı buldu.

2022 Range Rover Eksiksiz Bir Lüks SUV
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2022 Range Rover'a önden bakarsanız, gerçekten eski modele bakıp bakmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, ön cephe, eski Range Rover'a benzese de, yeni farlar, belirgin bir ızgara ve yeni alt hava girişleri ile güncellendi. SUV'nin arkasında daha önemli değişiklikler yapıldı ve bagaj kapağına düzgün bir şekilde dahil edilen LED arka lambaları içeriyor.

 

Yeni Range Rover'ın kaputunun altında, Land Rover'ın sonunda İngiliz otomobil üreticisinin onu yanmalı motor, PHEV ve EV güç aktarma organları ile donatmasına olanak sağlayacak MLA-Flex mimarisi bulunuyor.

 

DeMuro, yeni SUV incelemesine, katlanarak bir sıra koltuğa dönüştürülebilen, yeniden tasarlanmış bagaj kapağının kapsamlı bir turuyla başlıyor. Ayrıca, yeni model bir Range Rover'da ilk kez üçüncü bir sıra seçilebiliyor.

 

YouTuber, otomobil üreticisinin kabinde yaptığı iyileştirmelerden de çok etkilendi. Önemli güncellemeler arasında büyütülmüş bir bilgi-eğlence ekranı, kaliteli ahşap kaplamalar ve tamamen dijital bir gösterge grubu yer alıyor.

Son Güncelleme : 02 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo