VW Multivan T7, Delta 4x4 İle Biraz Off-Road Stili Aldı

Ototeknikveri     16 Aralık 2021 12:18

Volkswagen, Multivan T7'yi altı ay önce tanıttı, ancak büyük tunerler henüz model için herhangi bir yükseltme açıklamadı. Delta 4×4, önceki Multivan T6 için halihazırda sunulanlara benzer bir dizi off-road odaklı modifikasyonu sergileyen bir CGI galerisini ortaya çıkararak bunu ilk deneyen olmuş gibi görünüyor.

VW Multivan T7, Delta 4x4 İle Biraz Off-Road Stili Aldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tipik Delta 4 × 4 tarzında, MQB tabanlı Multivan T7, Loder'dan A/T lastiklerinde 255/55R18 ölçülerinde bir dizi beadlock jantı aldı. Yeni Bilstein amortisörlerinin ve Eibach yaylarının eklenmesi sayesinde yerden yükseklik 40 mm artırılarak zorlu arazilerde sürüş daha kolay hale getirildi.

 

Lastiklerin ve güçlendirilmiş süspansiyonun yanı sıra, plastik çamurluk uzantıları, entegre PIAA ışıklarına sahip koruyucu paslanmaz çelik koruma çubuğu, kapalı arka camlar, bir çift LED bar içeren metal portbagaj ve ilave ekipman sayesinde T7 maceracı bir görünüme kavuşuyor. 

 

Tuner, daha zengin bir ses için yeni bir egzoz sistemine işaret etmesine rağmen, güç aktarma organlarında herhangi bir yükseltmeden bahsetmiyor. Bagaj kapağındaki eHybrid ambleminden yola çıkarak, T7 off-roader, 1.4 litrelik TSI ve toplam 215 hp (160 kW / 218 PS) üreten bir elektrik motorundan oluşan plug-in hibrit güç aktarma organı ile tasarlandı. PHEV mevcut elektrifikasyon trendi ile uyumlu olsa da, özellikle 7 vitesli DSG şanzıman ve 4Motion sistemi ile kombine edildiğinde VW'nin 2.0 TDI modelini arazi maceraları için daha mantıklı bir seçim olarak görebiliriz.

 

Bilgisayar tarafından oluşturulan görüntüler, şirketin 3D sanatçısı tarafından gösteri amacıyla oluşturuldu ve parçalar satılık olarak listelenmedi. Bununla birlikte, Delta 4 × 4, tuning paketinin yeterince dikkat çekmesi durumunda, 2022'nin ikinci yarısında piyasaya sürülecek şekilde hazırlandığını belirtiyor.

Son Güncelleme : 16 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo