2022 Hyundai Tucson Geri Çağırılıyor

Ototeknikveri     26 Aralık 2021 12:44

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir dizi 2022 Hyundai Tucson modeli, farları ve arka lambaları çalışmaz hale gelebileceği için geri çağrıldı ve onarıldı.

2022 Hyundai Tucson Geri Çağırılıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geri çağırma bildirimi, 26 Şubat 2021'de Hyundai Motor Manufacturing Alabama fabrikasında inşa edilen toplam 12 Hyundai Tucson modelinin, uyumsuz yazılımla üretilmiş bir Entegre Merkezi Kontrol Ünitesi (ICU) ile donatıldığını ve bunun da potansiyel olarak çalışmaz farlara ve/veya arka lambalara neden olabileceğini ortaya koyuyor. 

 

Araç üreticisi, kontrol ünitesinin, yazılımın gerekli bir şekilde yeniden yüklenmesi tamamlanmadan üretildiğini not ediyor.

 

Sorun ilk olarak Hyundai'nin dikkatini, bu yılın Mayıs ayında, belirli 2022 Tucson modellerinin dış aydınlatma işlevleriyle ilgili artan garanti talebi faaliyetini kaydettiği zaman çekti. 2 Haziran'da bir ön inceleme açıldı ve 22 Ekim'e kadar, kontrol ünitesi tedarikçisi, yukarıda belirtilen yazılım geri tepmesi olmadan üretilmiş 12 üniteden oluşan bir üretim lotu belirledi.

 

Hyundai, kusurla ilgili herhangi bir yaralanmalı kaza tespit etmedi ve Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'nin haberi dahilinde geri çağırma yapmadan önce, 12 ünitenin tamamının bayiler tarafından tamir edildiğini doğruladı.

 

Bu geri çağırma, 2022 Tucson serisinin ABD'de XRT versiyonunun piyasaya sürülmesiyle büyümesinden birkaç hafta sonra geldi. Bu model, Convenience paketi ile SEL donanımını temel alıyor ancak revize edilmiş ön ve arka tamponlar, siyah gövde kaplaması ve siyah 19 inç alaşım jantlar dahil olmak üzere bir dizi görsel değişiklik içeriyor.

Son Güncelleme : 26 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo