Yeni Ford Crossover Görüntülendi, Fusion Active Olabilir

Ototeknikveri     11 Ocak 2022 02:04

Casus fotoğrafçılar, Ford'un Dearborn Geliştirme Merkezi yakınında gizemli yeni bir crossover yakaladılar.

Yeni Ford Crossover Görüntülendi, Fusion Active Olabilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ağır kamuflaj giydirilmiş prototip, büyük farlarla çevrili kalın bir ızgaraya sahip. Ayrıca nispeten düz bir kaput ve geniş bir ön çıkıntı görebiliriz.

Daha da geriye gidildiğinde, gömme kapı kolları ve akıcı bir kemer çizgisi var. Eğimli bir çatı, belirgin bir omuz çizgisi ve aerodinamik gövde dikkat çekiyor.

Arkada görülecek pek bir şey yok, ancak crossover'ın bagaj kapağına monte edilmiş bir spoyleri ve tek bir egzoz ucu var. Model ayrıca geçici arka farlara ve köşeli bir arka cama sahip.

Modelin boyutunu fotoğraflara göre değerlendirmek zor, ancak crossover'ın Explorer'dan daha küçük olması bekleniyor. Yine de oldukça büyük ve üçüncü sıradaki bir koltuğu alacak kadar geniş olabilir.

Bu prototip bir dizi soruyu gündeme getiriyor ve ne olduğundan tam olarak emin değiliz. Casus fotoğrafçılar, bunun Amerikalılara hitap etmek için tasarlanmış çapraz gövdeli yeniden doğmuş Fusion / Mondeo olabileceğine inanıyor.

Casus fotoğrafçılar, Çinli Evos ile benzerliklere dikkat çektiler, ancak Ford, adı geçen modelin "yalnızca Çin'deki müşteriler için" olduğu konusunda kararlıydı. Tabii ki, otomobil üreticisini gövdeyi değiştirmekten ve üzerine yeni bir isim koymaktan alıkoyan hiçbir şey yok.

Bununla birlikte, bu noktada kesin olan tek bir şey var ki o da Ford'un yeni bir crossover üzerinde çalıştığı.

Son Güncelleme : 11 Ocak 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo