Toyota, Japonya'da Land Cruiser İçin Dört Yıllık Bekleme Listesi Olduğunu Doğruladı

Ototeknikveri     23 Ocak 2022 08:47

Toyota, Japonya'daki yeni Land Cruiser alıcılarının teslimatı almak için dört yıla kadar beklemek zorunda kalacağını doğruladı.

Toyota, Japonya'da Land Cruiser İçin Dört Yıllık Bekleme Listesi Olduğunu Doğruladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Land Cruiser'a olan talep, piyasaya sürülmesinden bu yana yüksekti ve geçen yıl Eylül ayında bu, Japonya'da dört yıllık bir bekleme listesi olduğu yönünde haberlere yol açtı. O sırada Toyota, Japonya'da her yıl yalnızca 5.000 adet satmayı beklemesine rağmen, Land Cruiser'ın piyasaya sürülmesinden sadece iki hafta sonra 21.500 yerel sipariş almıştı.



Toyota, Japon web sitesinde durum için bir özür ve açıklama yayınladı.



Japon otomobil üreticisi, "Land Cruiser'ın yalnızca Japonya'da değil, tüm dünyada çok iyi karşılandığı ve siparişin alınmasının ardından teslim edilmesinin uzun zaman alacağı için içtenlikle özür dileriz. Şu andan itibaren siparişlerin teslim süresi yaklaşık 4 yıl olabilir. Müşterilerimizin teslimat sürelerini kısaltmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.” dedi.



Otomobil üreticisi, tedarik zorluklarının da geciken teslimatlar listesinde bir rol oynayıp oynamadığını söylemedi, ancak muhtemelen öyleler.



Diğer pazarların önemli ölçüde etkilenip etkilenmeyeceği ve denizaşırı alıcıların da uzun teslimat gecikmeleriyle karşılaşıp karşılaşmayacağı belirsizliğini koruyor. Ancak müşteri teslimatları Aralık ayında Avustralya'da başladı.



Land Cruiser ile aynı fabrikada üretildiği için Lexus LX 600'ün teslimatlarının ertelenip ertelenemeyeceğine dair bir bilgi yok.

Son Güncelleme : 23 Ocak 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo