Nissan, Batman Filmiyle Ortaklığının Bir Parçası Olarak Juke Kiiro Special Edition'ı Tanıttı

Ototeknikveri     25 Ocak 2022 12:58

Nissan, 4 Mart'ta Londra'da vizyona girecek olan The Batman filmiyle ortaklığın bir parçası olarak, İngiltere pazarı için "Kiiro" olarak adlandırılan Juke'un sınırlı bir sürümünü tanıttı.

Nissan, Batman Filmiyle Ortaklığının Bir Parçası Olarak Juke Kiiro Special Edition'ı Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Batman koyu renk tonlarıyla ilişkilendirilirken, Kiiro Japonca'da Sarı anlamına geliyor. Tahmin edilebileceği gibi, Juke Kiiro, Seramik Gri gövde rengi ve siyah boyalı tavan ve beyaz grafiklere sahip aynalar ile birlikte tamponlarda ve yan marşpiyelerde sarı vurgulara sahip. Dış tasarım, bir dizi parlak siyah 19 inç jant ve ön saçakta alüminyum kaplama ile tamamlanıyor.



İçeride, kabinin her tarafında siyah ve metalik gri ve sarı dikişlerde syntech deri eklere sahip koltuklar için siyah kumaş döşeme buluyoruz, orta konsoldaki alüminyum plaka bunun özel bir sürüm olduğunu hatırlatıyor. Donanımda 8 inç dokunmatik ekran NissanConnect multimedya sistemi, Android Auto / Apple Carplay bağlantısı, Google Assistant / Amazon Alexa uyumluluğu, TomTom Haritalar ve Canlı Trafik bulunuyor.



Bu, birinci nesil modelin (2010-2019) Kuro (siyah) ve Shiro (beyaz) versiyonlarının ardından Juke tabanlı ilk renk temalı özel sürüm olmayacak. En son özel sürüm, geçen yıl piyasaya sürülen Juke Enigma idi.



Nissan Juke, 2019'dan bu yana ikinci neslinde ve CMF-B mimarisine dayanıyor. Model, yalnızca 112 hp (84 kW / 114 PS) güç çıkışı ve 200 Nm'ye kadar tork üreten turboşarjlı 1.0 litrelik üç silindirli bir motorla sunuluyor. Güç, altı ileri manuel veya isteğe bağlı çift debriyajlı şanzıman aracılığıyla ön aksa iletiliyor.



Nissan, tüm bölge için 5.000 adet Juke Kiiro sunacak ve bunların 500'ü Şubat ayının sonundan itibaren İngiltere pazarına ayrılmış olacak. Fiyatlar daha sonraki bir tarihte açıklanacak, ancak Birleşik Krallık'taki mevcut Juke serisi 19.200 £ ile 25.700 £ (25.980 $ - 34.775 $) arasında fiyatlandırılıyor.



Robert Pattinson'ın Bruce Wayne / Batman, Andy Serkis'in Alfred, Jeffrey Wright'ın James Gordon, Zoë Kravitz'in Catwoman ve Colin Farrell'ın Penguin rolünde oynadığı Warner Bros. Pictures'ın yeni filmi “The Batman”, Matt Reeves tarafından yönetiliyor.

Son Güncelleme : 25 Ocak 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo