New York Otomobil Fuarı, İki Yıl Aradan Sonra Nisan'da Dönecek

Ototeknikveri     26 Ocak 2022 05:15

2021'deki son dakika iptalinin ardından New York Otomobil Fuarı, iki yıllık bir aradan sonra 13 Nisan'da dönecek.

New York Otomobil Fuarı, İki Yıl Aradan Sonra Nisan'da Dönecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Etkinlikte ne tanıtılacağına dair bir bilgi bulunmamakla birlikte, organizatörler “düzinelerce otomobil firmasından katılım ve yüzlerce yeni 2022 ve 2023 modeli” vaat ediyor.



Fuarda, muhtemelen tüketicilerin çeşitli yeni elektrikli otomobilleri deneyimlemelerine izin verecek bir elektrikli araç test pisti de bulunacak. Katılımcılar aynı zamanda yeni bir “Otomotiv Satış Sonrası Deneyimi”ne ve son kilometre elektrikli taşımacılığı vurgulayan yeni bir Mikro Mobilite Fuarına da göz atabilecekler.



Önümüzdeki aylarda fuar hakkında daha fazla bilgi edineceğiz, ancak 13 ve 14 Nisan'daki basın günleriyle başlayacağını biliyoruz. Etkinlik daha sonra 15 Nisan'da halka açılacak ve 24 Nisan'a kadar sürecek.



Organizatörler otomobil fuarının eyalette halka açık en büyük tüketici etkinliği olduğunu belirtiyor, dolayısıyla etkinliğin dönüşü New York için büyük bir haber. Bu, “Şehir ve Eyalet için yüz milyonlarca dolarlık ekonomik etki" anlamına geliyor.



New York Otomobil Fuarı Başkanı Mark Schienberg, "Geri döndük! Geçtiğimiz iki yılda yeni ve heyecan verici ürünler, teknoloji ve gelişmelerle çok fazla değişiklik oldu ve sektörümüzün bölgemizdeki potansiyel otomobil alıcılarına sunabileceği en iyi şeyleri tekrar sergilemek için sabırsızlanıyoruz." diye konuştu.



Büyük otomobil fuarlarının yeniden canlandığını görmek güzel olsa da, kaç otomobil üreticisinin katılacağı belirsizliğini koruyor. Otomobil şovları bir süredir sıkıntı çekiyor ve daha koronavirüs dünyayı durma noktasına getirmeden önce Audi, BMW ve Mercedes 2020 New York Otomobil Fuarı'na katılmama planlarını açıklamışlardı.

Son Güncelleme : 26 Ocak 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo