Alfa Romeo, Tonale SUV'nin Burnu ve Gösterge Grubunu Tanıttı

Ototeknikveri     27 Ocak 2022 11:14

Alfa Romeo, 8 Şubat'taki küresel tanıtımından önce yakında çıkacak olan Tonale SUV'nin kısa bir tanıtım videosunu yayınladı.

Alfa Romeo, Tonale SUV'nin Burnu ve Gösterge Grubunu Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Twitter'da paylaşılan video, çift bölmeli gösterge panelinin ana hatlarını ve ortadaki bir ekranda, LED gündüz farları ve Alfa Romeo'nun imzası olan ızgarasıyla SUV'nin ön ucunu kısaca gösteriyor. Görünen tek tasarım öğeleri bunlar olsa da, üretim modelinin 2019'un başlarında tanıtılan konsepte benzer görüneceği aşikar. Ayrıca videoda takometrenin bir kısmı ve direksiyon simidinin küçük bir kısmı gösteriliyor.

 

Son aylarda bir dizi Tonale prototipi test edildi. Bu prototipler kamuflajla kaplanırken, 2019 konseptine çok benzeyen LED stop lambalarına da bir göz atabildik.

Mevcut bilgiler, Tonale'nin bir plug-in hibrit olarak sunulacağını gösteriyor. Bu model, turboşarjlı 1.3 litrelik dört silindirli bir otomatik şanzımanı ve arkaya monte edilmiş bir elektrik motorunu birleştirerek, gücü dört tekerleğin tamamına ileten Jeep Compass 4xe ile temel güç aktarma organını paylaşacak. Alfa Romeo'nun, Tonale'nin Compass'a kıyasla bir güç ve tork artışına sahip olmasını sağlamak için bu güç aktarma organını değiştirmesi bekleniyor.

 

Alfa Romeo'nun geliştirdiği tek yeni SUV bu değil. Kasım ayının başlarında, İtalyan otomobil üreticisinin Tonale'nin altında yer alan ve MINI'ye karşı rekabet edecek bir SUV piyasaya süreceği ortaya çıktı.

Son Güncelleme : 27 Ocak 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo