Ford, Mustang Mach-E'yi Avrupa'da Bir Kaçış Odasına Dönüştürdü

Ototeknikveri     28 Ocak 2022 08:20

Ford, kapalı alanların eğlenceli olduğu zamanlardan hatırlayabileceğiniz kaçış odalarından esinlenerek, kullanıcı arayüzünün neler yapabileceğini göstermek için Mustang Mach-E'yi etkileşimli bir oyuna dönüştürdü.

Ford, Mustang Mach-E'yi Avrupa'da Bir Kaçış Odasına Dönüştürdü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford Europe tarafından yaratılan casus oyunu, oyunu nasıl kazanacağınızı bulmak için bulmacaları çözerek elde ettiğiniz ipuçlarını kullanarak sizi gizemli bir bırakma noktasına bir paketi taşımaya davet ediyor. Dürüst olmak gerekirse, pandeminin bu kadar derinlerine ulaştığımız bugünlerde, bu kulağa eğlenceli gibi geliyor.



Aracın bazı kontrollerini devralan bir "kaçış odası" arabası fikri size biraz rahatsız edici geliyorsa, bunu düşünen sadece siz değilsiniz. Ford, oyuncuların asla arabaya hapsolmadıklarını ve oyunu kaybetmeden ayrılabileceklerini garanti ediyor. Ayrıca oyunun sadece araç hareket halindeyken ısıtıcıları ve hoparlörleri kontrol edebileceğini söylüyor.



Ford Araştırma ve İleri Mühendislik, Ford İç Malzemeler ve Müşteri Deneyimi Teknik Uzmanı Carsten Starke, "Bu, günümüzde otomobillerde sahip olduğumuz teknolojiyle nelerin mümkün olabileceğini gösterdiğinden, ciddi bir yanı olan bir eğlence. Araç ve sürücü arasında etkileşim oluşturma yeteneğine sahip olmak, etkileşimli bir kullanıcı el kitabı ve hatta sürücü koçluğu gibi gelecekte diğer olasılıkları keşfetmenin yeni yollarını açabilir." dedi.



Ford, oyunu oynamak için Apple CarPlay ve dahili olarak geliştirilmiş bir donanım ve yazılım ile arayüz oluşturan bir iOS cihazına indirilmesi gerektiğini söylüyor. Şimdilik, yalnızca Ford Avrupa ve onun Palo Alto, California'daki gelişmekte olan teknoloji grubu tarafından geliştirilen çalışan bir konsept.



Ancak şirket, sürücülerin ve yolcuların araçlarının şarj olmasını beklerken eğlendirebilecek ve eğitebilecek uygulamaların geleceğine bir bakış sunabileceğini söylüyor. Otonom arabaların yaygınlaştığı gelecekte de bu faydalı olabilir.

Son Güncelleme : 28 Ocak 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo