2024 Mitsubishi L200 Mirage Farlarıyla Görüntülendi

Ototeknikveri     30 Ocak 2022 12:20

Mitsubishi Triton/L200 kamyonetin mevcut nesli 2015 yılında görücüye çıktı ve 2018'de kapsamlı bir makyajın ardından Japon otomobil üreticisi halefinin geliştirilmesine başladı. Bir tonluk kamyonetin bir test prototipi, Kuzey Kutup Dairesi'ndeki kış testleri sırasında bir sonraki modelin ipuçlarını göstererek casus fotoğrafçılara yakalandı.

2024 Mitsubishi L200 Mirage Farlarıyla Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni şasiyi test etmek için tasarlanan eski test araçlarında olduğu gibi, araç henüz üretim versiyonu kaportasında değil, bunun yerine dış ve iç panellerinin çoğunu mevcut Triton/L200'den ödünç alıyor. Garip olan, farların yerini 2012 Mitsubishi Mirage/Spacestar'ın halojen farlarının alması. Alışılmamış bu farlar, ilave sis farlarıyla birlikte L200'ün tamponuna monte edilmiş.



Öndeki tuhaf aydınlatma düzeni dışında, kamufle edilmiş gövde, iç düzenleme de dahil olmak üzere çift kabinli makyajlanmış L200 ile aynı görünüyor. Farklı olan, uyumsuz arka tekerlek bombelerinden anlaşılan daha uzun aks mesafesi ve özel yapım arka tampondan çıkan egzoz borusunun yeni konumu. Ayrıca, muhtemelen aracın yükleme kapasitesini ve ağırlık dengesini test etmek için bir Euro palet ve arka yatağa sarılı metal bir kafes bulunuyor.



Yeni nesil Mitsubishi Triton/L200, muhtemelen merdiven çerçeveli şasinin güncellenmiş bir versiyonu ve tamamen yeni bir tasarımla 2023 veya 2024 gibi erken bir tarihte piyasaya sürülebilir. Bir tonluk pickup segmentindeki mevcut eğilimi takip eden L200'ün, çoğu alıcı aracı hem iş hem de eğlence için kullanacağı için daha fazla teknoloji ve konfor özelliği alması bekleniyor. Ek olarak, Ford Ranger Raptor'a gelecekteki bir rakip olarak uzun süredir söylentisi ortalıkta dolaşan arazi odaklı bir versiyon gelebilir.

Son Güncelleme : 30 Ocak 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo