2023 Porsche Macan Elektrikli Prototip Test Arabasını Her Açıdan İnceleyin

Ototeknikveri     01 Şubat 2022 01:52

Bir kez daha, Porsche Macan'ın tamamen elektrikli versiyonu, kutup dairesi yakınında test edilirken görüntülendi. Hala önemli miktarda kamuflaj giyen crossover'ın bu yıl tanıtılması bekleniyor.

2023 Porsche Macan Elektrikli Prototip Test Arabasını Her Açıdan İnceleyin
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tamamen siyaha boyanmış crossover'ın kamuflajının nerede başlayıp nerede bittiğini söylemek zor. Alt ızgara bölümü ise açığa çıkıyor. Üst kısım açıkça sahte olmasına rağmen, alt kısımda Venedik panjuru gibi panjurlar var gibi görünüyor. Bu, Porsche'nin performans uygulamalarında pil gücünü uzatmak için önemli olan bu performans geçişi için soğutma konusunda çok düşündüğünü gösteriyor.



Bu arada modern farlar ve alt kısımdaki büyük bir pil tepsisi, Macan'ın otomobil üreticisinin ilk elektriklisinden tanıdık özellikleri koruyacağını gösteriyor. Yine de söylentiler, aracın menzilinin, belki de kısmen bu panjurlar sayesinde Taycan'a göre önemli ölçüde genişletileceğini öne sürüyor.



Eğimli tavan çizgisi ve belirgin omuzlar da yüksek performansı gösteriyor. Bu model, Audi Q6 e-tron ve A6 e-tron gibi yeni elektriklilere özel KKD platformunu temel alacak. Crossover, her ikisi de hızlı şarj için 800 volt teknolojisine sahip olacak iki pil boyutu seçeneği ile sunulacak.



Gücün birinden diğerine değişmesi bekleniyor ancak kesin rakamlar henüz bilinmiyor. Yine de amiral gemisi Turbo S modelinin, bazı kaynaklara göre 700 hp gibi etkileyici bir güç çıkışı sunacağı bildiriliyor.



En üstte bahsedildiği gibi, elektrikli Porsche Macan'ın bu yıl, 2022'nin sonlarında üretime geçilmeden önce tanıtılması bekleniyor. Birkaç yıl boyunca Porsche'nin kadrosuna yanmalı motorlu Macan da katılacak. Yine de otomobil üreticisinin eski modelini 2024'te aşamalı olarak kaldırması bekleniyor.

Son Güncelleme : 01 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo