Skoda Fabia Monte Carlo Çizimleri Supermini'nin En Sportif Versiyonunu Gösteriyor

Ototeknikveri     02 Şubat 2022 06:34

Skoda, Monte Carlo adını 11 yıldır çeşitli modellerinde sportif görünümlü bir versiyon olarak kullanıyor. Scala ve Kamiq'ten sonra dördüncü nesil Fabia da, Monte Carlo ailesine katılacak ve süpermini şimdilik üç resmi çizimle tanıtıldı.

Skoda Fabia Monte Carlo Çizimleri Supermini'nin En Sportif Versiyonunu Gösteriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fabia Monte Carlo, siyah kaplamalı ızgara çerçevesi, ön tampondaki aerodinamik eklentiler, yan marşpiye uzantıları ve arka tamponun bir difüzör içeren yeniden tasarlanmış alt kısmı ile görsel olarak ayırt ediliyor. Ön çamurluklarda Monte Carlo rozetleri bulunurken, tavan, ayna kapakları, arka spoyler ve bagaj kapağı yazıları da siyaha boyanmış. Son olarak, Fabia Monte Carlo, çizimlerde gösterildiği gibi beş kollu 18 inç jantlarla sunulabilir.



İçeride, kapılar ve gösterge panelindeki karbon tarzı öğeler, gösterge paneli, orta konsol ve kapı kollarındaki kırmızı vurgularla bir araya gelerek sportif bir atmosfer yaratıyor. El freni ve siyah dikişli vites kolunun yanı sıra deri kaplı spor direksiyon simidi üzerinde de bir Monte Carlo arması var. İç tasarım, isteğe bağlı 10,25 inç dijital gösterge grubunu ve 9,2 inç bilgi-eğlence dokunmatik ekranını gösteriyor.



Daha büyük Scala ve Kamiq'in Monte Carlo versiyonlarından yola çıkarak, Fabia Monte Carlo için farklı motor/şanzıman seçenekleri sunulacak. Modelin sportif doğası göz önüne alındığında, bunun turboşarjlı 1.0 TSI üç silindirli 109 hp (81 kW / 110 PS) ve amiral gemisi turboşarjlı 1.5 TSI dört silindirli 148 hp (110 kW / 150 PS) ile kombine edilmesini bekliyoruz. Yalnızca yedi vitesli DSG şanzımanla birleştirilen ve isteğe bağlı olarak alçaltılmış bir spor süspansiyonla sunulan ikincisi, büyük olasılıkla Fabia'nın en hızlı versiyonu olmaya devam edecek, çünkü VW Polo GTI'ye kardeş bir performans odaklı hatchback gelecek için planlanmadı.

Son Güncelleme : 02 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo