Makyajlı 2024 Porsche 911 Küçük Tasarım Değişiklikleri ile Görüntülendi

Ototeknikveri     02 Şubat 2022 08:59

Geçen Aralık ayında kamufle edilmiş bir Porsche 911 Turbo prototipini gördükten sonra, casus fotoğrafçılar kış testleri sırasında normal bir 911'i yakaladı ve mevcut 992 nesli için yaklaşmakta olan bir makyajın ipuçlarını verdi.

Makyajlı 2024 Porsche 911 Küçük Tasarım Değişiklikleri ile Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

992 hala gözlerimizde taze görünse de, Kasım 2018'de Los Angeles Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı. Bu, bu sonbaharda dört yaşında olacağı anlamına geliyor, yani 992.2 modelinin gelişi için doğru zaman. Karşılaştırma için, önceki 991 nesli 2011'de tanıtıldı ve 2015'te makyajlandı.



Prototip kamufle edildi ve karda sürüş için ek aydınlatma üniteleri ile geldi, ancak mevcut üretim modeline kıyasla bazı değişiklikler görebiliyoruz. Ön tampon, karmaşık kesiklere sahip (muhtemelen aktif) daha büyük hava girişleriyle yeniden tasarlanmış gibi görünüyor.



Arka tamponun alt kısmı da kamufle edilerek ek yan havalandırmalara sahip revize edilmiş bir difüzörü ve merkeze monte edilmiş ikili egzoz borularını gizliyor. Aktif arka spoylerin arkasındaki motor kapağında ince ayarlı havalandırmaları da görebiliriz.



İç mekanın fotoğraflarına sahip olmasak da, yan camlardan yakınlaştırılmış bir görüntü, 911 Safari prototiplerinde de görüntülenen tamamen dijital yeni bir gösterge panosunu yansıtıyor.



Mevcut 911 serisindeki çoğu motor seçeneğinin makyajla birlikte taşınması bekleniyor, ancak seriye elektrikli bir seçeneğin eklenmesi olasılığı da var. Ne de olsa Porsche, mevcut mimari elektrifikasyon düşünülerek geliştirildiğinden beri ilk hibrit 9111'i neredeyse onayladı. Geçen yıl Nürburgring'de bir hibrit 911 Turbo prototipinin test edildiğine dikkat edin.



Porsche'nin 992.2'yi 2023'te piyasaya sürmesi bekleniyor. Makyajlı model, uzun süredir geliştirilmekte olan, yükseltilmiş bir süspansiyon ve farklı bir gövde kiti içeren 911 “Safari”nin ilk çıkışına denk gelebilir.

Son Güncelleme : 02 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo