2023 Porsche 911 Sport Classic Görüntülendi

Ototeknikveri     04 Şubat 2022 11:31

Sport Classic adı, Porsche hayranlarının kalbinde özel bir yere sahip ve bu isim yeni bir 911'i süslemek üzere.

2023 Porsche 911 Sport Classic Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kısa süre içinde piyasaya çıkması beklenen 2023 Porsche 911 Sport Classic, birkaç özel dokunuşla zenginleştirilmiş tanıdık bir tasarıma sahip.



Değişiklikler önden hemen fark edilmiyor, ancak daha yakından bir inceleme, çift kabarcıklı çatıda bulunanları taklit eden çizgilere sahip benzersiz bir kaput ortaya çıkarıyor.



Başka yerlerde, Fuchs'tan ilham alan bir tasarıma sahip merkezi kilitleme tekerleklerini görebiliyoruz. Porsche amblemine sahip siyah kaliperler ile yüksek performanslı bir fren sistemi de dikkat çekiyor.



Olağanüstü geniş kalçalar ve klasik ördek kuyruğu arka spoyler öne çıkan özellikleri tamamlıyor. Bunlara, 911 Turbo'da bulunanları yansıtan çift egzoz sistemi ve motor havalandırmaları eşlik ediyor.



Casus fotoğrafçılar içeriye bakmadılar, ancak retrodan ilham alan bir dizi ayrıntı bekliyorlar. Ayrıntılarla ilgili herhangi bir bilgi yok ancak 911 Edition 50Y Porsche Design'ın arka koltukları hoş bir dokunuştu.



911 Sport Classic'e neyin güç vereceği konusunda çelişkili haberler var, ancak en son söylentiler, güç aktarma organını 911 GTS ile paylaşabileceğini gösteriyor. Durum buysa, model 473 hp (353 kW / 480 PS) güç çıkışı ve 569 Nm tork geliştiren çift turbo 3.0 litrelik altı silindirli bir motora sahip olabilir.



Hangi motor kullanılırsa kullanılsın 911 Sport Classic muhtemelen sınırlı üretim bir model olacak. Ne kadar nadir olacağına dair bir bilgi yok ancak önceki 911 Sport Classic 250 adetle sınırlıydı.

Son Güncelleme : 04 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo