Gizemli Mercedes C-Serisi Prototipi Görüntülendi, Benz Sonunda Bebek G-Serisi Üzerinde mi Çalışıyor?

Ototeknikveri     08 Şubat 2022 11:46

Casus fotoğrafçılar, yıllar boyunca çeşitli tuhaf test otomobillerini fotoğrafladılar, ancak en son gördükleri şey başka bir seviyede.

Gizemli Mercedes C-Serisi Prototipi Görüntülendi, Benz Sonunda Bebek G-Serisi Üzerinde mi Çalışıyor?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gördüğünüz gibi, gizemli model, genişletilmiş çamurluk etekleri ve kalın yan eteklerle donatılmış üçüncü nesil C-Serisi bir gövdeye sahip. Bir takla kafesi ve çatıya monte edilmiş bir ışık çubuğu bunlara eşlik ediyor.



Bu modifikasyonlar dikkat çekici olsa da, araç etkileyici sürüş yüksekliği ile daha fazla dikkat çekiyor. Sedan ayrıca, muhtemelen makul derecede bir eklemlemeye izin veren, iyi miktarda boşluğa sahip büyük tekerleklerle de geliyor.



Bunun gerçekten bir Mercedes prototipi olduğunu ve garip bir merdiven altı proje olmadığını varsayarsak, model küçük ve sağlam bir arazi aracının habercisi olabilir. Bu, henüz resmi bir şey olmamasına rağmen, "bebek" bir G-Serisi hakkındaki spekülasyonları canlandırdı.



Elbette, normal model kült benzeri bir takipçi kitlesine sahip olduğu için bebek G-Serisi çok mantıklı olurdu ve G-Serisi'nden ilham alan stil ve kabiliyete sahip uygun fiyatlı bir SUV muhtemelen bir hit olurdu. Aslında, Ford Bronco ve Bronco Sport arasındaki ilişkiye benzer olacaktır.



Bununla birlikte, araç hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmiyor. Ancak, casus fotoğrafçılar içten yanmalı bir motorun gürültüsünü duydukları için araç çok büyük ihtimalle elektrikli değil.



Pek çok soru yanıtlanmadan kalırken, gelecekte modelin ne olduğu hakkında daha iyi bir fikir edineceğiz.

Son Güncelleme : 08 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo